Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy jobban megviselnek?
Az exemmel most lesz 3 éve hogy szétmentem, 1 év után. Nagyon semleges az iránta érzett hozzállásom. Nem jut eszembe, jó embernek tartom, de ennyi. Full semleges a személye, nem zaklatna fel az se ha tudnék róla valamit. Asszem a szakítás után megtudtam pár hónapra rá hogy barátnője lett, azon sírtam egyet de ennyi.
Sose fordult meg a fejemben hogy hiányozna, én szakítottam, de azért mert bevallotta másokra kezdett vágyakozni…jó páros voltunk.
Nekem azóta nem volt kapcsolatom csak kavarások, “majdnem kapcsolatok”
Volt akit közülük annyira kedveltem és talán mai napig nem is léptem túl rajta. Gondolok az ölelésükre, milyen lehetett volna ha nem ér véget. Pedig van, amelyiknek 2 éve vége volt…
Szóval ezekkel az emberekkel rövid ismerettség volt de nagy hatást tettek rám, mégis hogy képes felülírni az exem?
Azért az mégiscsak 1 éves kapcsolat volt, real párkapcsolat nemcsak a fél lábbal benne vagyok dolog.
Szerelmes igazán egyikőjükbe se voltam. Talán 1 emberbe eddig életemben amiről tudom hogy az volt, de ott se jöttünk össze.
L
Kérdésben a válasz
"Azért az mégiscsak 1 éves kapcsolat volt, real párkapcsolat nemcsak a fél lábbal benne vagyok dolog."
Amiről azt irtad:
"mégis hogy képes felülírni az exem?"
Rosszul írta , de a szövegből kiderül, hogy úgy kellett volna fogalmaznia, hogy "mégis hogy képes felülírni az exemET"
Szövegre érdemes figyelni, de a kérdezőnek gyakorolnia kellene a nyelvtant (nem beszólás, nekem se tökéletes).
Kérdező, ezeknél a kapcsolatoknál, ahogy te is írtad előjön a "mi lett volna, ha..." Kérdéskör.
Az exeddel le lett zárva, a többi másik kapcsolatod viszont nem.
Olvastam is erről régebben, hogy ezen hajlamosak sokat gondolkodni az emberek és ez is ugyanúgy képes fájdalmat okozni. Most meg nem találom már azt a cikket, évekkel ezelőtt olvastam.
Szerintem nalad ez lehet a gond.
Valószínűleg azért nem visel meg, mert van más elfoglaltságod bőven, ami leköti az energiádat. Ráadásul nem érzed magad teljesen egyedül (munkahely, kollégák, hobbikörből ismerősök, barátok...)
Ami cseppet sem utolsó szempont, ha élnek a szüleid, van testvéred, unokatestvérekkel és nagynénikkel, nagybácsikkal ÉLŐ(!) rendszeres kapcsolat. Így sokkal könnyebb minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!