Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet hogy jobban megvise...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy jobban megviselnek?

Figyelt kérdés

Az exemmel most lesz 3 éve hogy szétmentem, 1 év után. Nagyon semleges az iránta érzett hozzállásom. Nem jut eszembe, jó embernek tartom, de ennyi. Full semleges a személye, nem zaklatna fel az se ha tudnék róla valamit. Asszem a szakítás után megtudtam pár hónapra rá hogy barátnője lett, azon sírtam egyet de ennyi.

Sose fordult meg a fejemben hogy hiányozna, én szakítottam, de azért mert bevallotta másokra kezdett vágyakozni…jó páros voltunk.

Nekem azóta nem volt kapcsolatom csak kavarások, “majdnem kapcsolatok”

Volt akit közülük annyira kedveltem és talán mai napig nem is léptem túl rajta. Gondolok az ölelésükre, milyen lehetett volna ha nem ér véget. Pedig van, amelyiknek 2 éve vége volt…

Szóval ezekkel az emberekkel rövid ismerettség volt de nagy hatást tettek rám, mégis hogy képes felülírni az exem?

Azért az mégiscsak 1 éves kapcsolat volt, real párkapcsolat nemcsak a fél lábbal benne vagyok dolog.

Szerelmes igazán egyikőjükbe se voltam. Talán 1 emberbe eddig életemben amiről tudom hogy az volt, de ott se jöttünk össze.

L

tegnap 01:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Kérdésben a válasz

"Azért az mégiscsak 1 éves kapcsolat volt, real párkapcsolat nemcsak a fél lábbal benne vagyok dolog."

tegnap 01:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Pont, hogy a valódi hosszabb elköteleződésnek kellene jobban megviselnie, nem annak ami pár hónap ismerettség volt és mégcsak nem is kapcsolat. De engem az utóbbi sokkal jobban megviselt mint az exem
tegnap 01:13
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Amiről azt irtad:

"mégis hogy képes felülírni az exem?"

tegnap 01:19
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Rosszul írta , de a szövegből kiderül, hogy úgy kellett volna fogalmaznia, hogy "mégis hogy képes felülírni az exemET"

Szövegre érdemes figyelni, de a kérdezőnek gyakorolnia kellene a nyelvtant (nem beszólás, nekem se tökéletes).

Kérdező, ezeknél a kapcsolatoknál, ahogy te is írtad előjön a "mi lett volna, ha..." Kérdéskör.

Az exeddel le lett zárva, a többi másik kapcsolatod viszont nem.

Olvastam is erről régebben, hogy ezen hajlamosak sokat gondolkodni az emberek és ez is ugyanúgy képes fájdalmat okozni. Most meg nem találom már azt a cikket, évekkel ezelőtt olvastam.

Szerintem nalad ez lehet a gond.

tegnap 03:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy éves kapcsolat azért nem egy nagy dolog, bár ha fiatal vagy még, akkor elhiszem, hogy annak tűnhet. De egyébként a négyes leírta. És a futó kapcsolataidban nem égtél ki, nem ismerted meg eléggé a rossz oldalaikat, simán érezheted úgy, hogy azok akár működhettek is volna, ha ez vagy az máshogy alakul.
tegnap 05:55
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Amelyik nem teljesült azt telerakod ábrándozással. A másik valóságos volt. Egyik egy rózsaszín álom, a másikban reális emberi kapcsolat. Ott a hibákat is láthattad. Mint Mézgáné a Huffnágel Pistivel és Gézával.
tegnap 07:04
 7/8 anonim ***** válasza:
34%

Valószínűleg azért nem visel meg, mert van más elfoglaltságod bőven, ami leköti az energiádat. Ráadásul nem érzed magad teljesen egyedül (munkahely, kollégák, hobbikörből ismerősök, barátok...)

Ami cseppet sem utolsó szempont, ha élnek a szüleid, van testvéred, unokatestvérekkel és nagynénikkel, nagybácsikkal ÉLŐ(!) rendszeres kapcsolat. Így sokkal könnyebb minden!

tegnap 07:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A párkapcsolatodat megismerted amennyire csak lehetett, ott voltak rossz pillanatok is, illetve megéltél vele sok mindent. Akivel nem jöttél össze, azért nehezebb elfelejteni, mert befejezetlennek érzed. Például én a két éves kapcsolatomnál úgy éreztem, hogy eljött a vége, de amíg tartott, kimaxoltuk. Terveztünk dolgokat, pl nyaralni menni, megtettük. Utána volt egy 8 hónapos kapcsolatom, példánál maradva ott is terveztünk elutazni, de előbb vége lett, minthogy elmentünk volna. Meg annyira rövid idő volt vele, hogy nem éltünk meg túl sok mindent. Tehát mintha még lenne dolgunk egymással. Ezért is volt nehezebb rajta túllépni. Másrészt akivel csak kavartál, idealizáltad, elképzeltél vele egy jó életet. Hidd el, ha vele is egy évig jársz, kiábrándulsz. De most még csak az ideális elképzelt képed van róla. Nem ismerted igazán a rossz tulajdonságait.
tegnap 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!