Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mennyire elfogadottak a hullámvölgyek? Nagyon megviselnek, mit csináljak?
Nem is az a gond, hogy hullámvölgyek vannak a kapcsolatunkban, hanem hogy heti több is néha...
Pl. a barátom itt volt nálam csütörtökön és tegnap, főztünk, filmeztünk, voltunk sétálni és fagyizni is. Sokat beszélgettünk és nevettünk, én nagyon jól éreztem magam. Beszéltük, hogy ma nyit minden és hogy elmehetnénk valahová ebédelni, akár vidékre. Reggel írtam neki, hogy akkor mi legyen, menjünk-e valahová, vagy inkább csak átjönne? 9-kor írtam, 11-ig nem válaszolt. Akkor felhívtam kétszer, másodjára már kinyomott és azóta sem hívott vissza, vagy írt.
Sokszor üzenetekben is ez van, hogy egyik nap 2 másodperc múlva visszaír, beszélgetünk chaten egész nap, máskor 3-4 óránként kapok egy kétszavas választ, vagy napokig nem ír vissza.
Próbálok mindig a kedvére tenni, mondta pl hogy örülne, ha néha kapna "meglepetés képeket" rólam üzenetben. Én nem vagyok ennek a híve, sosem értettem, hogy ebben mi a jó, de mivel ő szerette volna, hát legyen. Néha ezeket is csak megnézi és semmit nem ír rá, olyankor én pedig annyira hülyén érzem magam...
Nem azt várom, hogy 0/24 legyen elérhető és foglalkozzon velem, de ez teljesen kiszámíthatatlan, hogy egyik nap még mindent együtt csinálunk, közösen főzünk, fürdünk és tervezzük a másnapi programot (amit ő talált ki), majd másnap se üzenet, se telefon, se semmi.
Nem tudom.. Őszintén eddig azért nem nyomoztam komolyabban, mert úgy voltam vele, hogyha nyomoznom kell, meg utánajárjak a dolgoknak, akkor megette a fene az egészet. Viszont arra ránéztem, hogy kiket kezdett el Instagramon követni (a Safari böngésző laptopon időrendben mutatja). És láttam, hogy elkezdte követni az exét, aki vissza is követte. Ez nem lenne furcsa akkor, ha több száz embert követne, de összesen követ 92-t... Tudom, hogy fontos volt neki az a lány, együtt voltak 2,5 évet. Velem utána jött össze és a kapcsolatunk elején kérdeztem, hogy szereti-e még és simán rávágta, hogy "persze". Utána mondta, hogy ez már teljesen más és nem a rózsaszín ködös szerelem, de hogy sokáig volt az életében stb.
Ez 3 hónapja volt.
Én is ezt teszem amikor a szeretőm keres és a családdal vagyok című sztorinak tűnik!
Otthon azt mondta ma dolgozni megy nálad meg azt H ma ér rá. Bocs de ez elég necces
Hullám völgy??Férfinál?
Nahát micsoda időket élünk...
Nőket se értettem soha..mind1 mert elég hamar megtanultam ,hogy "ússz és evezz"
Első hullámnál tipli.Mert ezekből soha semmi jó nem sül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!