Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok azzal tenni, ha az illetőért jobban küzdök, ha ő hanyagol?
A 'válaszod' kicsit sem volt hasznos...
azért pont annyi, mert akkor még nagyon gyerek az ember, de már érdekelheti a másik nem. de ennyi erővel 15-öt is irhattam volna.
Ez baromi jó felvetés! De az tuti, hogy kapcsolatfüggő nem vagyok.
De érdekeset mondtál.
Én az elején szoktam így járni, és többször előfordult, hogy nem lett kapcsolat. Azaz nem "már" nem kellettem, hanem "még".
Nem tudtam megkülönböztetni, hogy idő kell a másiknak, mire meg tud nyílni és kapcsolatot akar velem, vagy csak húzza az agyam. Hogy kellek neki és fél, vagy nem kellek. Így hát megesett, hogy "tepertem" és koppantam, mert a másik élvezte, hogy odafigyelek rá.
Most már azt mondom, ahol küzdeni, teperni kell, ott nem lesz egyenrangú kapcsolat.
Nalam is ugyan ez a helyzet..
Szerintem amugy semmit, mindig azt mondjak hogy majd idovel, vagy hogy fiatal vagyok (24) stb.. szerintem nem.. Karaktertol fugg, nem a kortol..
Talan majd egyszer tortenik valami olyan az eletedbe ami megvaltoztat ugy igazan, azon kivul nem tudom elkepzelni hogy errol le szokik az ember vagy barmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!