Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3-4 napja hanyagol a fiu, akivel randizok. Nem vesztünk össze az utolsó randi is tök jól elmúlt. Mi lehet a gond? Volt már valaki hasonló helyzetben? Nagyon hiányzik
Hagyd lélegezni. Attól, hogy most nem írtok folyton egymásnak, attól ugyanúgy szimpatikus vagy neki. Nem kell rémeket látni, és ne siettesd a dolgokat ennyire.
/szintén nő/
Mardos a kétség... Másfél hónap utân... Minden szavadból érződik a kétségbeesettség. Azt hiszed,ő ezt nem érzi? Annyira siettetnéd a dolgokat...
Kapcsatfüggő vagy?
Amugy ne izgulj,az instân lâjkol.
Mert ugye insta van,de írni nem tudsz.
Értem én, nekem is voltak ilyen gondolataim olykor. Megtanultam kontrollálni.
Ezzel csak magának árt az ember. Ha szénné aggódod magad, akkor is azt csinál, amit akar, minden percéről nem lehet tudni. És ezzel a viselkedéssel csak azt éred el, hogy eltaszítod magadtól.
Próbálj meg nyugodt, és kedves maradni. Világosan megmondta, hogy nem vagytok rosszban, ha nem írtok folyton.
Ha egy randi nem sikerül jól, azt mindkét fél érzi. De itt erről szó sem volt. Szóval ne aggódj, és ne fojtsd meg az erőteljes ragaszkodásoddal.
Másfél hóna alatt hétvégi randik, az olyan 6 alkalom, szóval ha ez valakinek "rámászás" fojtás"...
ne beszéljetek minden áldott perceb, de az azért egy hét az 10080 perc.. azóta a semmi. Előtte meg sokat kommunikáltatok, ez elég nagy változás. A változásnak pedig mindig van oka. Csak ő tudja, te meg nem.
De nem mondja... majdcsak rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!