Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fium hanyagol. Mit tegyek? 15/L
Figyelt kérdés
Már 3x vagyunk együtt mert mindig visszavágytunk egymáshoz..De..nagyon hanyagol és nekem ez borzasztóan fáj. Nekem kel keresnem vagy irni neki ,mert ő nem tenné..A mai találkozást is lemondta.. Mit tegyek ,hogy újra úgx keressen mint az előtt? Én mindent megcsinálok amit csak tudok..2014. szept. 15. 11:55
1/8 anonim válasza:
Keress olyan pasit akit érdekelsz.
2/8 anonim válasza:
egyetértek az elsővel, nem érdekled, hagyjad...
3/8 anonim válasza:
Ha nem érdekled, akkor sokat nem tudsz tenni ellene, úgysem fogod érdekelni. Még fiatal vagy, rengeteg fiú van a Földön :)
4/8 anonim válasza:
Igaz az első válasz!
Lesz egy másik fiú majd, Ő pedig sírhat utánad! :)
Fiatal vagy még, lesz az életedben elég pasi.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. szept. 15. 12:18
7/8 anonim válasza:
Keress olyat,akinek kellesz,mert neki nem,ez biztos.
8/8 anonim válasza:
Ja ezt hagyd a csudaba amúgy szerinted mért unt meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!