Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megviselné a kapcsolatod ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megviselné a kapcsolatod ez a fajta munkarend?

Figyelt kérdés

Ha két helyen dolgozna a párod. Az egyiken 24/48ban.

A " szabad" napjain mikor hazajon 24ből alszik 4órát utána 1től 5ig dolgozik meg másnap 10- 17ig.

A 24es munka miatt egy hétvége szabad csak a hónapban.

2022. szept. 9. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:

A miénket nem. Mivel ő külföldön dolgozik, én itthon. Én még örülnék is neki mert gyakrabban lehetnénk együtt.

Igazából erre jó tanács nincs, mert mindenkinek mások az igényei, nektek kell kitapasztalni, hogy milyen hatással van rátok.

2022. szept. 9. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Le van szarva a kapcsolat, amikor egy ember 4 órát alszik 24 órás munka után! Baszki, ez nagyon kevés. Ennek súlyos egészségügyi következményei lesznek.
2022. szept. 9. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem is az jobban aggasztana, amit a #2 írt, hogy azért 24 után alszik 4 órát, majd megy a következő helyre dolgozni... Ez nem emberi, és legkevésbé a kapcsolatunk miatt aggódnék hasonló helyzetben. Ebben rövid úton kiégne, az ilyen munkarend (nevezzük most annak) nemhogy a kapcsolat, de konkrétan az emberi élet rovására megy.

Amúgy szerintem a kapcsolatunk minőségén nem változtatna.

2022. szept. 9. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

2#3#

Attól függ hol biztonsági őr. Az én párom is 24 ezett, de az egész éjszakát szinte végig tudta aludni.

2022. szept. 9. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, nálunk az ismerősi körben aki 24/48 dolgozik nem biztonsági őr, hanem mentős, és általában nem tudja végigaludni az éjszakákat (sajnos). A kérdező sem írta, hogy biztonsági őrként dolgozna ilyen munkarendben, bár nyilván egyszerűbb akkor a helyzet, ha tud pihenni közben.
2022. szept. 9. 13:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Biztonsági őr, de sajnos kb 3x 30percet lehet ülve beszundítani és nem aludni.
2022. szept. 9. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Szomszédunkban 80 körüli házaspár él, annakidején "váltottan" dolgoztak tehát a néni reggeltől délutánig, bácsi éjszaka. Mégis felnevelték a gyerekeket és már nyugdíjasként azóta is együtt élnek.
2022. szept. 10. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen. Hülye kérdés.
2022. szept. 24. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!