Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ilyen munkarendben vállalnád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen munkarendben vállalnád a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Amikor 24/48ban dolgozik, utána

a 2 napban 3 4órat pihen és utána 13 17h között dolgozik meg ugyanott másnap 10-17ig.

A nő pedig 8óras munkában, meg egy napi 2oras mellékes munka.

2022. aug. 13. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2022. aug. 13. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Sok ilyen próbálkozást láttam már és mindig kudarcba fulladt. Általában a normálisan dolgozó előbb-utóbb kifogásolni fogja, hogy kevés időt töltenek együtt. A másik fél meg nem érti, hogy nem lehet megérteni, hogy ő dolgozik.
2022. aug. 13. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Szerelem szempontjából mindegy lenne. Kérdés, ha majd családot akartok, hogyan képzelitek.
2022. aug. 13. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. aug. 13. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Ez a 24/48 utáni munka biztos legális... Mindenki úgy szúrja el az életét, ahogy akarja, legfeljebb a sok pénzt költheti gyógyszerre 50 évesen.
2022. aug. 13. 17:40
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Én perpil olyan munkát se találtam még életembe, ahol mindig szabad a hétvége, vagy fixen mindig ugyan akkor kell bejárni, azaz ami ilyen volt is az ismerősön keresztül, vagy kb fele fizuért volt, pedig dolgoztam már kereskedelembe, egészségügybe, gyárba..
2022. aug. 13. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
6. Pedig vannak ilyenek is. Adminisztrációs irodai munka, cégszolgáltatók, szervízek, iskolai, óvodai, bölcsődei dolgozók, stb. De vannak kisebb üzemek is, ahol péntek délután megáll az élet. Persze a lovetta is annyi, nincs hétvégi pótlék, meg ilyesmi.
2022. aug. 15. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
7. Az iskola kicsit nonszensz, én semmiért nem diplomáznék le azért, hogy egy gyári melós fizut kapjak, vagy kevesebbet, hazaessek minden nap késő délután, hogy elkezdjek dogákat javítani, aztán ha nem maradtam el van 2 napom takarítani, ha nem vállalsz magánórákat; kb. ez a tanári pája.
2022. aug. 15. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!