Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen munkarendben dolgoztok?
Én mindig folyamatos munkarendben dolgoztam. Hétfőtől vasárnapig 0-24-ben van/volt nyitva, ennek megfelelően alakult a beosztás. Az első munkahelyem még egész barátságos volt, mert volt egy délelőttös műszak az ügyeletes meg 24 órás volt. A hétvége és ünnepnapok szintén 24 órásak voltak. Ez egyébként egy állami kórház volt és gyakorlatilag éhbérért dolgoztunk.
Az új helyem is most már non-stop nyitva van, de ha épp kevesebben vagyunk a szabadságolások miatt könnyen összejön egy hónapban 220-250 óra egy hónapban(cserébe viszont vagy 2-3 ember keresetét is hazaviszem).
Jelenleg nincs kapcsolatom, ha lesz, akkor max visszafogom magam és nem vállalok be annyi túlórát, ha nem muszáj. Egyébként pár(2015-17-ig) éve sok mindent sikerült összeegyeztetni. Levelezőn egyetem, munka, házimunka, külön tanár, jogsi, párkapcsolat, és akkor még a régi helyemen voltam és csak 120 órát dolgoztam egy hónapban.
Mindkettonknek office melo, reggel en lepek hamarabb o dobja el a gyerekeket suliba, du en szedem fel oket, parom marad tovabb.
Kb minden nap jut 3-4ora egyutt.
Nálam állandó h-v 0-24 ügyelet van 12oras műszak havi olyan 200ora feletti munkával mert pihenő napon is mindig valami bejön. Ha valaki beteg akkor több.
Párom h-p 7től 3 vagy 4ig dolgozik változó. Minden héten legalább egy napot meg pár délutánt együtt töltünk s úgy foglalkozunk gyerekkel, családjainkal. Azért kettesben mindig van pár óránk szerencsére.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!