Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házaspárok akik eltérő munkarendben dolgoztok, Ti hogyan oldjátok meg hogy többet tudjatok együtt lenni?
Sajnos elég radikálisan változott a beosztásom és elég keveset tudunk majd együtt lenni. Mondjuk mikor elvállaltam,akkor eleve tudtam, hogy hétvégén is kell dolgoznom, csak akkor még más kolléganőm volt és az akkori beosztás valahogy jobb volt, mint a mostani. Viszont szeretem a munkám, úgyhogy nagy problémáim nincsenek vele. Most úgy lesz, hogy minden 2. hétvégén leszek szabad, azaz most szombat-vasárnap dolgozom, következő héten meg szombat-vasárnap szabad leszek.
Persze van előnye ennek is, mert így lehet tervezni, de pl. tegnap és ma is itthon vagyok, viszont a férjem meg dolgozik és csak este fél 7-7 körül ér haza. Ő irodában dolgozik és szombat-vasárnap szabad mindig. 2 hetente meg mikor szabad vagyok, akkor általában lemegyünk anyósomékhoz, mert ők vidéken laknak. Mondjuk a szüleim Pesten laknak, úgyhogy őket hétköznap is beiktathatjuk.
Csak olyan rossz érzéssel tölt el, hogy itt kell hagynom, persze el fogja magát foglalni, nem arról van szó meg főztem is neki ebédet, hogy legyen mit ennie.
Jah amúgy általában esténként tudunk együtt lenni 2 órát, amíg nem megyek aludni, mert az én munkám meg olyan, hogy reggel 8-tól este 8-ig dolgozom.
Szerintetek?
"meg főztem is neki ebédet, hogy legyen mit ennie"
Attól, hogy nem főzöl neki ebédet talán csak nem hal éhen.:D
Komolyra fordítva:
Minden 2. hétvégére szervezzetek programot magatoknak és kész.
Persze, hogy nem halna éhen, de azért főzök, mert így olcsóbban kijövünk és tudjuk legalább, hogy mit eszünk.
Nyilván ha nem főznék megoldaná és elmenne enni valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!