Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltérő munkarend esetén hogy hozzuk össze a dolgokat más hogyan oldja meg?
Az pontosan mit jelent, hogy alig latjatok egymast?
Azert szabadnapok csak vannak, azokat nem lehet valahogy ossze eggyeztetni?
Én 3 műszakban járok és ő meg most 4 műszakban, eddig nemvolt gond mert ő 8-fel 5ig dolgozott.De a cég a COVID miatt megszűnt és csak gyárban kapott állást.
Összeegyeztetni nem lehet sajnos mert akkor az egész műszak borulna nálunk. Ő meg még nem is merte kérdezni mert a 3honap próbaidőben van még benne.
Kétségbe vagyok esve,nemtudom mi lesz igy oké nem a világ legnagyobb baja de nekem most az.
Ha valakivel semmi együtt töltött idő nincs az nem kellemes.
Ezzel inkább azok takaróznak akik nem is szeretik egymást már és csak elvannak. Engem ez nagyon megvisel parom vigasztalni próbál de akkoris rossz
5.
Én akkor is így voltam ezzel, mikor kedveltem azt akivel voltam, de 0-24 a hét minden napján egyszerűen sok. Túl feszült leszek tőle, hogy sosem lehetek felszabadultan egyedül.
8 Nem lehet felhívni, neki pl a telefont is le kell adnia muszak idejére. Nálam nálam van de így nemsokat érek vele meg ugye 14 emberrel dolgozom egy helységben így elottuk annyira telefonalgatni se szeretek.
A munkahely váltás lenne a jo tényleg de most a vírus miatt nem merem meglépni ezt, egyenlőre.
Jah és nem a 0-24 ről van szo eddig ő 8-fel 5 ig volt én meg 3 műszakban eddig is voltak köztes idők nekünk sosem Volt 0-24 együtt let az a véglet is zavaró lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!