Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire dolgoztok sokat? Milyen munkarendben?
Én 8-16ig, de jelenleg itthon a kislányunkkal.
Férjem pesig vállalkozó, teljesen változó. Van hogy 1 hétig is itthon van, de van hogy meg reggel 6tól este 8-9ig, hétfőtől vasárnapig
Nem, nem viselt meg minket sosem
Én dolgoztam éjszaka, utána 2-3 napig k.o. voltam. Nagyon megviselte a kapcsolatot. Munkát váltottam, hogy ne kelljen éjjel dolgozni.
N
Párom vendéglátásban van.
1 nap munka 2 nap szabad 2 nap munka 2 nap szabad stb.
1.rühellem amikor ejfelkor vagy hajnal 2 kor jön haza es álmomból ébredve KELL szexelnem vele
2. Azt is hogy hajnalban kell beszélgetni vele meg minden mást is pl kajálni viccelodni stb Fontosabb mély beszélgetésekhez éjszaka agyam sincs, csak neki van.
3. Amikor nappal egesz napokat szabad, ha en dolgoznék azalatt, nem is tudnék nyugodtan dolgozni, h mit csinálhat(exem azert csalt meg mert en dolgoztam es a nagy unalmában ráértében eljárt pubokba meg felszedett már akkor hol ezt hol azt csak ugy)azota nekem kapcsolatokban nem tetszik, ha különéletünk van es nem egyszerre dolgozunk es van szabadidőnk
És kerestem mást, elso aki szembejott egy vagyonőr. Havi 10 napot ha dolgozik csak, azaz havi 20 nap lébecol.., és amig őrködik napi 24 ill 48 orakat tud neten lógni. Hát megköszöntem nekem ilyen nem kell kapcsolatra aztan ki tudja hany nővel csetelget randizgat mellettem.
Nekem speciel betesz a másik munkája ugy hogy 1.a barátommal valo szakításba ez is közrejátszik, 2. Nem jövök össze hasonlo életűekkel, akiknek szabadideje mint a tenger.
Régen 3 műszak plusz szombat és vasárnap délután, akkor tönkre ment a kapcsolatunk (magamat néztem és a jövőmet meg lányomét, ezért nem hagytam ott a munkát).
Most egyik héten 3 másik héten 4 napot dolgozom átlagba, munkaidő 15 óra.
Párom (sajnos nemrég elhunyt) sokat ment össze vissza, elég nehéz volt így de kitartottunk ésimdent megoldottunk, h együtt is tudjunk lenni eleget 3an vagy 2esbe.
N 30
Es sajnos nem.
Terhes bnom mikor bent volt a kórházban a drága párja engem (is)hivott randira
Ha egy ferfinek tul sok a szabadideje nem ám tanulnak, vagy plusz pénzt keresnek, vagy híreket néznének a neten, megoldják másképp:(
3-as, ha kell, ha muszáj szexelned vele, akkor az szexuális erőszaknak számít, tudsz róla? ha akaratod, ha kedved ellenére történik, akkor ez erőszak, és nem kell tűrnöd.
hívd fel a NANE-t, neten van hozzájuk elérhetőség...
Imádom ezt a "ha a férfinek van szabadideje mellékúr" szöveget.
Ahhoz rég rossz egy kapcsolat, ha a férfi ilyeneket csinál, erte nem is kár.
Érdekes, az én férjem fel tudja magát találni itthon, nem kell a nyomában járnom, hogy épp mit csinál. Ha így lenne, nem lenne a férjem....
Egy kapcsolat alapköve szerintem a bizalom. Ha ez nincs, nincs kapcsolat... az együttélés, vagy lakotársi viszony talán.
Mivel szakitok, nekem már mindegy, hogy eroszak vagy nem az.
A másik az, hogy ő nem tud arról hogy erőszakol.
(Egyszer amikor nem akartam szexet megcsalással vádolt és éjfélkor ezen kellett veszekedni mikor aludtam volna és hatalmas balhét rendezett. Azóta nem merek nemet mondani. Ezért ő abban a hitben van, hogy én akarva szexelek vele, de csak mert nem akarok ejféltől 2 órás balhékat, inkabb a szex)
Valójában mégcsak nem is lehetne jelenteni sem. Meg ki is hoznák artatlannak is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!