Milyen munkarendben dolgoztok ? És milyen lenne az ideális ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 11. 09:08
1/10 anonim válasza:
Jelenleg 4 órában - 8 és 12 óra között. Nekem ez nagyon megfelel.
2/10 anonim válasza:
Heti 40 óra, plusz ha van feladat akkor az alapján. Nekem ez megfelel
3/10 anonim válasza:
Napi 8 órában, otthontól, abból 10-től 4-ig van a kötelező időszak, azt én döntöm el, hogy előtte vagy utána dolgozom le a maradék két órát.
4/10 anonim válasza:
Család nélkül 24/72 beosztásban voltam, akkor megfelelt.
Csaladdal inkább a heti 8 órás programot választom.
5/10 anonim válasza:
Heti 5x8, általában 06:30 - 15:00, de rugalmas munkarendben vagyok, akkor jövök-megyek amikor kényelmes és a munka engedi. HO, amikor akarom. Megfelel így.
6/10 anonim válasza:
Most lett új munkahelyem, még csak egy napot voltam, de itt heti 3-4 nap (egyik héten 3, másik héten 4) 13-14 óra. Az óraszám kicsit sok, de legalább egész sok szabadnapom van, plusz jó a pénz.
7/10 anonim válasza:
MSc-re járok, mellette részmunkaidőben dolgozok. Kedd délelőtt, csütörtök egész nap és péntek délelőtt. Jelenleg jó így, mert máshogy nem tudom megoldani az óráim miatt, de kényelmesebb lenne két egész nap.
8/10 anonim válasza:
Folyamatos 3 műszak,kicsit több mint heti 40 óra.Váltásnál csak 2 szabadnap van nem 2,5 mint nappalosnál de ezért pár nap minden hónapban túlórának van számolva.Nem ideális az biztos de egyenlőre bírom,nincs probléma váltással,éjszakázással és a plusz pénz jól jön.
A legjobb szerintem sztenderd nappalos,6 vagy 7 órás kezdéssel hogy maradjon idő délután.
9/10 anonim válasza:
Változó a munkarendem, - szívesen dolgoznék otthonról.
10/10 anonim válasza:
9-től 17-ig, illetve hétfőnként a délutáni ügyelet miatt 12-től 19-ig. Nekem megfelel, örülök, hogy nem kell korán kelnem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!