Mi az ideális, milyen arányban legyenek nők férfiak jelen egy csapatmunkában?
Figyelt kérdés
Inkább csak férfiak, csak nők vagy ha vegyesen, akkor mi lehet egy csapatmunkához egy ideális felállás?2022. jan. 30. 07:53
1/12 anonim válasza:
Függ a projekt jellegétől, a résztvevők korától és személyiségétől.
2/12 Humor Herold válasza:
De milyen jellegű munkáról van szó?
Nem mindegy hogy kőműves munka,betonozás , cementes zsák cipelés...vagy mondjuk divattal kapcsolatos munkavégzés :)
4/12 anonim válasza:
A gyakorlat és a kutatások is vegyes csapat előnyeit hangsúlyozzák
5/12 anonim válasza:
A feladatok elvégzéséhez szükséges arányban, figyelembe véve a képességeket is.
6/12 anonim válasza:
Csak férfiak,ha már 2 nő van a csapatban ott már borul minden.Tapasztalat sajnos.
7/12 A kérdező kommentje:
2. IT, fejlesztés.
De bármely irodai jellegű munka lehet, ahol össze kell dolgozni.
2022. jan. 30. 09:15
8/12 anonim válasza:
Nincs ideális arány. Abszolút az emberektől függ.
9/12 anonim válasza:
Nálunk IT, fejlesztés területén én vagyok az egyetlen lány. Nekem ez így megfelel. De akkor sem lenne gond, ha többen lennénk lányok.
10/12 anonim válasza:
Nálunk 20% van elő írva.
Az teljesen mindegy, hogy a jelentkező tud-e programozni mert mindenképpen fel kell vennünk, hogy teljesítsük a kvótát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!