Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire dolgoztok sokat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire dolgoztok sokat? Milyen munkarendben?

Figyelt kérdés
Viselte meg már a kapcsolatod annyira h ott kellett hagyni vlmelyikőtöknek a munkát?
2022. szept. 3. 14:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

*a felrejáráshoz

Elég annyi is hogy ráer, es van egy berepülő. Akkor miert ne.

Amugy a tul sok szabadidő tenyleg azt erefményezi hogy megemelkedik a libido is. Magamon is tapasztalom.

2022. szept. 3. 15:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#9:

"Mivel szakitok, nekem már mindegy"

Legalább 2 hónapja azt mondod, hogy szakítasz. Minden héten van egy kérdésed a párodról, hogy nem tudod lekoptatni. Mások elintézik egy beszélgetéssel a szakítást te meg hónapok óta csak mondogatod. Nem csodálom hogy itt tartasz. Mellette persze már ötvenszer kiírtál arról is kérdést, hogy randizgatsz, csak nem találsz megfelelőt. Meg lehet ismerni az írásodat. Addig ezzel a pasival leszel, még nem találsz egy másik hülyét aki szembe mer vele szállni. Szerintem minden marad nálad a régiben, csak akkor ne írd le, hogy te szakítasz, mert már vagy 2 hónapja folyamatosan szakítasz... Kész vicc az egész.

2022. szept. 3. 15:33
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondogatom honapok ota. Mivel sok ezer más minden foglalkoztat.

Ez csak a kérdés miatt jutott csak eszembe egyaltalán.

Huszadrangu nekem, mert annyi megannyi minden más van amik sokkallta jelentosebbek súlyosabbak az életemben.

2022. szept. 3. 15:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha egy házasságban vagy párkapcsolaton belül feljelented a párod mert te nem akarsz szexelni vele, az már régen nem kapcsolat vagy házasság. Egyébként a mai világ ékes példája az elmebetegségnek, de minden téren. Mintha az ördög vette volna át a hatalmat, és feltett szándéka hogy éket verjen idős és fiatal, nő és férfi, fekete és fehér, hetero és meleg, vagy csak szimplán ember és ember között. Ha megnézitek, ma már minden elképzelhető dolog ami körbevesz, kezdve egy egyszerű telefontól kezdve, a megosztásról szól. Mindegy hogy mi a téma, a lényeg hogy az emberek az energiáik nagy részét az egymás elleni közdelembe öljék.
2022. szept. 3. 16:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Én 8.30-17.30- ig dolgozom hétköznap.

A párom 8-18.00ig dolgozott eddig hétköznap, havi 2 fizetett hétköznapi szabadnappal, és szabad hétvégékkel. Most fog változni szeptembertől ez, mert lesznek napok amikor vállalhat 12 órás műszakot is. Azt mondta heti 3 napot akar majd, persze attól függően hogy lehet e ennyit, majd még kiderül. Attól is függ, hogy mennyit vállalnak a munkatársai.

Régebben is 12 órázott, de az aztán évekkel ezelőtt teljesen megszűnt.

A kapcsolatot nem viselte meg igazán, de tény, hogy kevesebbet szexeltünk akkoriban amikor én még az előző helyemen dolgoztam. Nagyon megviselt engem, amikor még BPre jártam be dolgozni reggel fél 8ra, és 5kor kellett kelnem. Hulla fáradt voltam, nem bírtam, hiába feküdtem le korábban, hulla voltam állandóan. 2 hónap volt de 10 évnek éreztem. A férjem könyörgött, hogy hagyjam ott a helyet, nem bírta nézni hogy kínlódok, így végül Felmondtam és másik melót kerestem. Ittt dolgozom azóta is. Itt helyileg a városban, negyed órányira van a munkahelyem, így elég fél8kor felkelnem, hogy fél9re beérjek és 17.45re itthon vagyok.

Ég és föld:)

2022. szept. 5. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!