Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket is megviselne vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is megviselne vagy velem van a baj ?

Figyelt kérdés
Párom akivel 5 éve vagyunk együtt nagyon dugdossa a telojat ezért az én telefonomról ránéztem mit sumákolhat. A tik tokon azt láttam egy rakás nőt követ be akiknek java a nagy melleiket rázza. Van amelyik alá kommentelt is pl. írja a hatalmas ringo mellei alá a nőnek hogy Te jó Isten ! 🥰- szívecskével...vagy egy másik nőnek kommenteli akinek hatalmas mellei szintén kinn vannak terítéken hogy minek ide idézet/ ha odabasz a kinézet/ 🥰..vagy a másik nőt dicséri hogy szép és okos vagy..stb.tudom majd mondjátok hogy biztos azért fáj mert önbizalom hiányos vagyok...igen az is közrejátszik hogy fáj mivel én lapos vagyok hozzájuk...de arra lennék kíváncsi más nőknek az egojat ez nem bántaná?
2023. márc. 16. 09:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Nem, mert más, magabiztos nő úgy kib@cná a kötsög prolit az első ilyennél, mint macskát sz@rni.
2023. márc. 16. 09:45
 2/17 anonim ***** válasza:
25%
Én sose nézem meg a párom teloját. Magénszféra van neki is nekem is. Én is nézegettem a jókápű srácokat, szoktam is like-ni őket. Sőt a páromnak szoktam is mondogatni, hogy ha X.Y megkéri a kezem ( ezek mind híres színészek, a világ másik tájáról) , hozzá megyek feleségül. Csak nevet rajta. Attól, hogy nagy mellűeket like-ol, még nem jelenti azt, hogy megcsalt.
2023. márc. 16. 09:52
 3/17 anonim ***** válasza:
98%

"azért fáj mert önbizalom hiányos vagyok"

Igen, azért fáj. Ha bíznál magadban és becsülnéd magad, akkor emelt fővel kilépnél a kapcsolatból.

2023. márc. 16. 09:52
 4/17 anonim ***** válasza:
7%
ha így gondolod húzz zacskót a fejére ha naponta egyszer kiviszed megsétáltani az utcára...
2023. márc. 16. 09:58
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg ilyenekre pazarolni az időt.
2023. márc. 16. 09:58
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem meg egy kapcsolatban ha titok van, akkor már gond van.

Még mindig jobb mintha megcsalna, de egyébként ez szerintem sem fér bele, hogy már nőkről álmodozzon. Ha ennyire nem tetszel neki, akkor lehet mást keresni.

Mondd meg neki, hogy "tőlem nyugodtan nézheted a csöcsöket a tik-tokon", talán akkor szégyelli el magát a legjobban :D ... Aztán tedd hozzá, hogy mivel ha nem hagyod abba vége. Szerintem nem vesz téged eléggé komolyan, ha ilyet csinál.

2023. márc. 16. 10:00
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A baj veled annyi, hogy miután ezt megtudtad nem vontad kérdőre és vágtad ki, ahogy fentebb javasolták.
2023. márc. 16. 10:01
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

Mondjuk szerintem ez nem az a kategória, mintha utcán (vagy interneten) megnézné a jó nőket. Mi a frásznak követi, meg kommenteli meg küldöz szívecskéket?

Szerintem is teljesen jogos, ha valaki ezért kivágja a párját.

2023. márc. 16. 10:02
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Gáz amit csinál. Az belefér, hogy megnéz másokat, de az ilyen kommentelések nem normálisak. Ezt ő is tudja, ezért dugdossa a telóját.
2023. márc. 16. 10:15
 10/17 anonim ***** válasza:
96%

Az én férjemnek is be van 1-2 ilyen követve, de direktben sose néz rájuk, és SOSE ír, kommentel nekik semmit. Majom proli szokás. Egyszer nézne így xarba engem baxnám is ki az ablakon.

És nem, nem normális. Az, hogy megakad a szeme az utcán egy nőn, vagy facen egy videón, oké, de azokat sem bámulja, csak odanéz. Én is vissza nézek néha egy jó pasira. De ez az internetes nyálcsorgatás kommentelés az a kategória, mintha buliban a seggére csapna, ez már inkább tettlegesség mint nem. Én sem írok pasik képei alá, hogy biztos jó nagy farkad van, stb.

2023. márc. 16. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!