Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is megviselne vagy velem van a baj ?
Figyelt kérdés
Párom akivel 5 éve vagyunk együtt nagyon dugdossa a telojat ezért az én telefonomról ránéztem mit sumákolhat. A tik tokon azt láttam egy rakás nőt követ be akiknek java a nagy melleiket rázza. Van amelyik alá kommentelt is pl. írja a hatalmas ringo mellei alá a nőnek hogy Te jó Isten ! 🥰- szívecskével...vagy egy másik nőnek kommenteli akinek hatalmas mellei szintén kinn vannak terítéken hogy minek ide idézet/ ha odabasz a kinézet/ 🥰..vagy a másik nőt dicséri hogy szép és okos vagy..stb.tudom majd mondjátok hogy biztos azért fáj mert önbizalom hiányos vagyok...igen az is közrejátszik hogy fáj mivel én lapos vagyok hozzájuk...de arra lennék kíváncsi más nőknek az egojat ez nem bántaná?2023. márc. 16. 09:43
11/17 anonim válasza:
De, bántaná az egómat. Ugyanakkor az önbizalomhiányos, túlzottan ragaszkodó emberek elől menekülni szoktak nem csak a férfiak, a nők is. Nem lehet összefüggés a kettő között?
12/17 anonim válasza:
Ez van, ha egy prolival jössz össze. Náluk ez a "nem vaksági fogadalmat tettem" kategória.
Egy kapcsolatban annyi megengedett, amennyiben megegyeztek.
13/17 A kérdező kommentje:
8#
Pont ezekkel van a bajom nekem is, hogy bekoveti őket és kommentel is nekik szívecskés fejjel....szamomra undorító
2023. márc. 16. 11:55
14/17 anonim válasza:
Mivel nem ebből a kultúrkörből származom, megbántana, egyébként meg lehet, hogy ne.
15/17 anonim válasza:
"Titeket is megviselne vagy velem van a baj ?" Azért tűrőd ezt el, meg teszed fel a kérdést, hogy veled van a baj, mert nem bízol magadban.
Bízzál a saját ítélőképességedben.
Kezd el értékelni magad és nem fogod hagyni, hogy így viselkedjenek veled.
16/17 anonim válasza:
Úgy baszn_m ki, lába se érné a földet. Büdös paraszt. Qvara tiszteli a párját.
17/17 A kérdező kommentje:
16#
Ugye mennyire tisztel ?
2023. márc. 16. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!