Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan a nők közül már huszonévesen (sőt vannak akik tizenéveik végére) is őszülnek és festik (színezik) a hajukat, harmincévesen nem is kérdés, a többség festi. Nagyon megviselné a fiúkat ha mindenki egycsapásra abbahagyná?
16 évesen kezdtem őszülni, 34 évesen a fele hajam fehér. Egyszer, pár évvel ezelőtt lenövesztettem. Napokig tartott a lelkesedés, ugyanis mindenkitől megkaptam, hogy milyen igénytelen.
Hát igen... nőként szégyen, ha 40 évesen 40-nek nézel ki.
Néhol pigmenthiányos a bőröm, az onnan növő szőr pedig ősz. Van pár folt a hajamban, az egyik szemöldökömön és a szakáll/bajusz-ban is vannak ősz szálak. Nem festem és nem zavar, nőn sem zavar, ha látom.
32/f
10-en éves lányok is festik a hajukat.
Anyum most agonizál mert 49 éves létére megjelentek az első őszhajszálai
30 vagyok, de a párom már 20 évesen őszült. Nekem meg még mindig semmi.
Anyám most kezdett 2 éve őszülni és szerintem jól áll neki a deres haj, mert szép ezüstös.
A mostohaanyám pedig tini korától festette.
Ez genetikai cucc, de a férfiak azok akik már 20 évesen őszülnek és kopaszodnak. Legalábbis a barátaink többsége már ősz tincsekkel rendelkezik.
Az meg engem nem érdekel, hogy ki tart ezért igénytelennek meg gáznak, eddig sem festettem a hajam és eztán sem fogom. Aki szeret szeressen ezzel együtt. Ha nem tudja elfogadni keressen fiatal lányt vagy hajfestőst.
:DDDD
Menjenek a pasik a pcsába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!