Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen férfi miért csodálkozik (és miért támogatja a többség) azon, hogy lelép az asszony?
Ez a legfrissebb pletyka, ezen kotlik az egész környék, szóval tőlem is ezt kérdezi mindenki, a véleményem elmondása után pedig lecssznek. (Mert én a nőnek adok igazat.)
Adott egy házaspár egy kicsi utóddal. Bérelnek egy lakást, elvannak. A férfi viszont nem nyugszik, vesz egy 90-100 éves házat (legalább 30 éve üresen áll), és nekikezd a felújításnak.
Itt jön a bökkenő. Hitelt nem akar felvenni, annyit akar rákölteni havonta, amennyi a pluszbevétel (70 000, 40 000, 0). Ugye, ilyen alapon akár 15-20 évig is el lehet szórakozni („jaj, de derék ember ez a Jani, egymaga bont, épít stb”), a felesége pedig nem akar odaköltözni, hiszen ezzel az erővel a cgánysorra is mehetne (eddig csak az udvar volt tele hulladékkal, szeméttel, most már a ház előtti rész is - derékmagasságig), emiatt viszont mindenki megszólja („milyen rossz asszony ez az Ica, pedig de dolgos az ura, kényeskedik, játssza az eszét”); a végeredmény: lelép a nő. (Várt négy évig, hogy hátha megjön Jánosának az esze.)
A fenti kérdésemet kiegészíteném még azzal, hogy vajon miért ítélik el a normális gondolkodású nőt, és miért a férfit pártolják?
"Ez a legfrissebb pletyka, ezen kotlik az egész környék"
Már elnézést, de a "környék"-nek mi köze van ehhez az egészhez?
Eleve nem kezdtem volna olyan férfival, akivel nem egyeznek az elképzeléseink ezen a téren (IS).
Vagy elöre tisztázzuk, hogy veszünk egy romhalmazt és 30 évig barkácsolunk rajta, mire esetleg lesz belöle lakható ház - ebbe értelmes ember nem megy bele, vagy megegyezünk, hogy veszünk egy kisebb lakást vagy házat értelmes mértékü hitelre, amiben kezdettöl emberi körülmények közt lehet lakni.
De a romhalmazos variáció esetében semmiképpen nem vállaltam volna gyereket, amíg nincs megfelelö környezet számára.
Itt mindkét féllel vannak bajok, de a férfit semmi esetre sem lehet valami pozitív embernek beállítani, ha ez a jövöképe.
(Mellesleg azt nem értem, miért a "férfi" vesz házat, amikor mindketten dolgoznak - megint csak a hülye középkori hozzáállás, hogy csak neki lehet pénze, a nö meg csak beleül a készbe. (Ami mellesleg fél élet múlva lesz használható, kész meg soha!)
Azért a férfit támogatják, mert látszólag a családjáért dolgozik. Valójában beleöl egy csomó pénzt a hobbijába - és nem, nem otthonteremtésbe- , anélkül hogy lakható otthont teremtene a családjának -viszont piszok jó ürügy hogy ne kelljen ténylegesen törődnie se nővel, se a gyerekkel.
Az hogy önfejűen ebbe öli a család vagyonát, és tesz rá mennyire nem akarja ezt a felesége, csak azt mutatja hogy szarba se nézi az asszonyt. Megértem a nőt, biztosan úgy érzi egy ilyen, meggondolatlan, gyerekes álmodozó bolond mellett nincs biztonságban a közös gyerekük. Jól tette hogy lelépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!