Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as férfiak! Ti nem vagytok néha depressziósok, hogy nincs senkitek évek óta és kicsúsztok az időből, illetve a 25 körüli nők már idősnek tartanak (többség) titeket?
37 éves férfi vagyok, még mindig "ráérek" a családalapítással, de majd akarok. Engem is a 20-as korosztály érdekel a nőkben, akár alkalminak, akár hosszútávúnak és majd feleségnek, de eddig még soha nem találkoztam olyan nővel akit zavart volna az életkorom.
Ez a jelenség csakis itt gyakori kérdéseken van jelen. A valóságban nem létezik.
Az meg, hogy mit írogatnak az itteni 30 éves vénlányok, az engem nem érdekel :D Most is van 24! éves barátnőm.
Hát igen, pont a legrosszabb őrlődő korban vagy... A magad korabeliek fiatalabbat akarnak, az idősebbek meg csak alkalmi vagy szeretői státusz a jó...
22-es csapdája..
Nagy dilemma és nem is irigyellek..
34F
33 vagyok én is. Azt érzem, hogy már nem vagyok fiatal, meg hogy mostanában komolyabban tervezgetek, de (még) nincs kapuzárási pánikom. Amiről úgy érzem, hogy lecsúsztam-lecsúszok az nem párkapcsolati dolog, hanem például a phd.
Hogy a nők mennyire tartanak öregnek az érdekes, néha felmerül 23-27 körüli nőismerősöknél (csak barátok) a téma, szinte kizárólagosan a náluknál fiatalabbakhoz már öregnek tartanak, magukhoz még pont jónak :)
Pedig ezt a 30-35 éves kort a férfiak fénykorának mondják :)
Biztosan nem a korod miatt nincs párkapcsolatod, más nem jöhet szóba? A korod akkor lehet gond, ha tényleg csak a 20-25 körüli nők játszanak nálad, a saját korosztályodat pedig észre sem veszed. 5-6 év még ideális korkülönbség, de a 8-10 év azért már sok.
#9 remélem te nem nő vagy, mert akkor csak szégyent hozol ránk.
Nem mindenki olyan felszínes, hogy a haj dússága alapján válasszon párt. Érdekes elméleteket olvasni itt mindig, de ez a haj téma még új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!