Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 as férfiak! Ti nem vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 as férfiak! Ti nem vagytok néha depressziósok, hogy nincs senkitek évek óta és kicsúsztok az időből, illetve a 25 körüli nők már idősnek tartanak (többség) titeket?

Figyelt kérdés
33 vagyok, Már kezd látszani a kor, hajam is ritkul. Eddig ne volt gond, de 1-2 éve érzem, hogy öregszem és 2 éve nincs senkim. Kicsit kezdek rosszul lenni ettől.
2017. nov. 3. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor szégyenkezz, mert én nem fogok. Van aki tudja mit akar, mint ahogy a kérdező is.
2017. nov. 3. 21:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a korodbeliekkel kezdj. Én is nagyon unom, hogy 30-asok udvarolnak, holott tudják, hogy vőlegényem van, méghozzá korombeli. Nem akarok öreg apát a gyerekemnek.
2017. nov. 6. 13:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Úgy látom néhány embernek nagy gond van a fejében, öreg apát? Egy 30 as mióta öreg, pláne egy 25 éveshez képest? Jesszus. Amikor te 30 leszel, akkor jól fog esni, ha jó pár húsz éves nyanyának fog hívni? Mert ez lesz, halál tuti. Már elnézést ha kiakadtam, csak ez nekem fura, mert senki sem néz öregnek engem.
2017. nov. 6. 15:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért egy kis különbség van aközött, hogy öreg vagy valakihez, és aközött, hogy öreg vagy in general. Egy 30 éves nem öreg semmiképp. De még egy 35 éves sem. Más kérdés, hogy velem ha 25 évesen összejön, és én 30 éves koromra tervezek babát, mikor ő 40 lesz, akkor igenis öreg apa lesz, akiben kevesebb már az energia és a türelem is gyereknevelésre. Tapasztalatból mondom.

Azt meg pont leszarom, hogy egy huszonéves öregnek tart-e 30 évesen, mert addigra nem ő lesz a célközönségem, mivel nem leszek Madonna szindrómás. 25 évesen sem érdekelnek a 15-20 évesek, akár öregnek is tarthatnak, helyén van az önértékelésem annyira, hogy tudjam, mit vegyek magamra. De attól még egy 30pluszos pasi öreg még nekem, ha tetszik, ha nem. Mondanám, hogy hozzá öregszem, de az idő senkinél sem áll meg. :) Csak neked fáj, hogy ennyi vagy, ezért akarsz fiatal nővel kompenzálni.

2017. nov. 6. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!