Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő 173 cm és 80 kiló, de a többség által nagyon szép arcú, akkor ő még az a kategória, aki lehet vonzó?
bocsánat, átolvasáskor sem tűnt fel:
*többség által szépnek mondott arcú
vagy
*többség szerint szép arcú
Szerintem nem vagy kövér. Csak van mit fogni rajtad, ami egyáltalán nem baj.
Valóban, kép nélkül nehéz, de biztos, hogy vonzó vagy.
Ez eléggé függ az alkatodtól. Szám szerint nem tűnik kevésnek, viszont nagyon nem mindegy hol és hogyan oszlik meg az a súly. Van olyan lányismerősöm (még középiskolában volt osztálytársam), aki 180 centi és legalább 85 kiló: viszonylag széles csípője van, viszonylag széles vállai, így pl. előreugró has nélkül, átlagos arányokkal nagyjából egyező fenék- és ciciméretekkel nem tűnik kövérnek. Oké, nem is sovány, de inkább nagy.
De lehet ez az eloszlás kevésbé szerencsés is.
Egy szó mint száz: lehetsz vonzó, persze.
30F
Ilyesmi? Ő 175 cm 80 kg.
Szép arccal a hasonlóknak simán van barátja. Igaz engem már ez a szint nem nagyon indít be. 10 kiló mínusz aztán nem kell ezen agyalnod. Főleg, hogy egészségesebb is az izületeidnek, cukrodnak, szívednek...
Valahol a 8-as által linkelt között és az itteni képen az alsó sor két jobb szélső közt vagyok:
Figyi, valószínűleg nem vagy vállalhatatlan - azon túl meg mindenkinek a személyes preferenciája a mérvadó. Gondolom Neked is megvannak azok a férfiak, akik bejönnek és akik nem.
Folytasd amit fent leírtál, aztán minden rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!