Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

175 cm pasiban az a szebb lányok számára már a láthatatlan kategória?

Figyelt kérdés
Régebben nem volt különösebb problémám a magasságommal, tudtam hogy nem vagyok túl magas, de nem gondoltam, hogy 175 centivel akadályozva lennék bármiben. De ha körülnézek az utcán, hát 180 alatt pasival csinos, szép lányt kb. soha nem látok. Tényleg aki ekkora, az már esélytelen a szebb nőknél?
2016. máj. 25. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem kb akkora a barátom. Jobban szeretem a nálam csak kicsit magasabb férfiakat.
2016. máj. 25. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
lerágott csont. igen az nagyon oda kell tenned magad ahhoz hogy legalább átlag csajod legyen sokszor látok magas de ronda arcú pasikat szép nőkkel mint alacsony helyes férfiakat
2016. máj. 25. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez baromság komolyan mondom. 175-176 cm, még aránylag elég jó magasság, nem 160 cm-ről van szó. 2-es, nem hinném, hogy 175 cm-vel imádkoznom kellene, hogy átlagos csajt fogjak ki. Ez amúgy relatív dolog, kinek mi jön be. Na jó azért törpe se legyen.
2016. máj. 25. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 197 cm magas srác vagyok. Az egyik legjobb barátom akit még a gimiből ismerek 168 cm magas.

Én 19, ő 18 évesen veszítette el a szüzességét. Én 14, ő 12 lánnyal volt azóta, tehát kb ugyanannyival voltunk. Azt sem mondanám, hogy bármelyikünknek is átlagban szebb lányokkal lenne dolga, mint a másiknak.

23/F

2016. máj. 26. 07:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Már megint ez a téma.

Vagy a csúnyaság, vagy a magasság...

Én pl 170 cm vagyok és volt 170 cm-es pasim. 175 az nem kevés, rengeteg csaj alacsonyabb. Nem hiszem, hogy láthatatlan kategória lennél.

2016. máj. 26. 09:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Totál feleslegesen aggódsz! A láthatatlan kategória 170 körül kezdődik (esetleg +2/+3 cm), de a 175 totál átlagos. Persze nem Sharapova alkatú lányokat kell keresni, de ha férfias a testalkatod (az egyébként is elengedhetetlen) és ha jóképű is vagy, akkor bárkit megkaphatsz, aki nem csinál presztízsdolgot ebből. Láttam már 175 körül olyan pasit, aki derékig érő szőke hajú csaj társaságában falták egymást. Ott van pl. Jason Statham. Oké, gazdag, de civilként is alfahím lenne, ő pl. 176 azt hiszem. Inkább örülj annak, hogy nem 170 vagy, mint én, mert ezzel aztán tényleg lehetetlen a csajozás, mert az általános kisiskolás lányok is már megütik ezt a szintet, de +5 cm az hatalmas különbség. Ha ez a tudat megnyugtat téged. A fél életemet is odaadnám a magasságodért. :'-(
2016. máj. 26. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!