Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ha nem a saját kategóriámba keresek barátnőt magamnak akkor nem lesz párom? Mi az a saját kategória?
Haverok ismerőseim mondják, hogy ha nem keresek a saját szintemen társat akkor nem fogok találni. De mi ez a hülye szintezés? Nekem tetszik egy adott típus, most jöjjek olyannak össze aki nem tetszik, csak azért mert állítólag az az én szintem.
Haverok szerint valami 3-as pasi vagyok és szerintük valami 8-as 9-es szintű csajokra megyek rá. De mi ez a hülyeség? Ha nekem ezek az állítólagos 8-as 9es lányok tetszenek, akkor mit tudok tenni?
Amúgy nekünk pasiknak szerintem fontosabb a külső, mert ugye vizuális típusúak vagyunk.
Csak olyanok találnak ki ilyen szintezéses h..lyeséget, meg, hogy add lejjebb az igényeidet, akik szerencsétlenek az életben, süt róluk a negatívizmus, nincsenek megelégedve magukkal, belsőileg is sivárak és párkapcsolatilag is esetlenek.
Viszont, ha azt tanácsolnád nekik, hogy változzanak, akkor meg a kifogásokat keresnék, és még te lennél leoltva...stb.
Felejtsd el az ő butaságukat, a te életed, azt csinálsz benne, amit akarsz.
2es :D
Kérdező ha tényleg ronda vagy mondjuk 3as akkor a 3as nőknek sem fogsz kelleni sajnos. Én olyan 4-4,5re vagyok kb értékelve több körben mindkét nem által szóval mondjuk elhiszem és a nálam rondább lányok sem nagyon vevők rám...
6. Lányok mondják, lány ismerősök stb. Nem tudom milyen az az alattam lévő kategória. Én nekem ilyen lányok tetszenek lejjebb nem szeretném adni, mert akkor nem tudok vonzódni irántuk
Saját tapasztalatom tudom megosztani veled.
Néhány éve még jó ha 3-as pasinak számítottam, na akkor a kutya sem volt rám kíváncsi, nem hogy a 8-9-es lányok.
Ma ha objektíven nézzük talán sikerül egy 7-es szintet megütni.(magasság, testalkat, öltözködés stimmel)
Viszont az igazán "fullos" (érts férfiak 90%+-ának bejön) csajokat még mindig teljesen hidegen hagyom..
Tehát van ebben valami még ha nem is kell készpénznek venni.. :)
Szerintem sem szabad lejjebb adni, a is ugy nem érzed, hogy esélytelen. Ha neked az olyan lanyok tetszenek, akkor hajra, a nők nem ugy gondolkodnak mint a férfiak, ha megnyered a személyiségeddel, simán lehet olyan csajod amilyet akarsz. Csak ahhoz olyan személyiség kell.
(Az a lany amit linkeltel szerintem nagyon szep, jo nekem elég fiús teste van, szeretem a szep melleket, de ez a lany akkor is átlag feletti kategória)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!