Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ha nem a saját kategór...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ha nem a saját kategóriámba keresek barátnőt magamnak akkor nem lesz párom? Mi az a saját kategória?

Figyelt kérdés

Haverok ismerőseim mondják, hogy ha nem keresek a saját szintemen társat akkor nem fogok találni. De mi ez a hülye szintezés? Nekem tetszik egy adott típus, most jöjjek olyannak össze aki nem tetszik, csak azért mert állítólag az az én szintem.

Haverok szerint valami 3-as pasi vagyok és szerintük valami 8-as 9-es szintű csajokra megyek rá. De mi ez a hülyeség? Ha nekem ezek az állítólagos 8-as 9es lányok tetszenek, akkor mit tudok tenni?

Amúgy nekünk pasiknak szerintem fontosabb a külső, mert ugye vizuális típusúak vagyunk.

2016. ápr. 7. 20:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

lehetsz vagy 13 éves ezzel a felfogással

egy ideig ne keress senkit, mindenkinek jobb lesz

2016. ápr. 7. 21:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha szépségverseny szinten nézzük valóban csak 5-6, de ha nőt keresek nálam is 10 körül jár. Én magam 5-re saccolom. Nem vagyok egy bomba srác akit a diszkó sarkában pipálnak ketten, de nem is vagyok csúnya. Visszahúzódó sem vagyok. Ettől függetlenül én sem nagyon érdeklem a nőket. És ezt az adjak lentebb dumát is hallottam már. Ettől már csak a "túl rendes vagy" a rosszabb.
2016. ápr. 7. 21:45
 13/19 anonim ***** válasza:
32%
Amúgy képzeld a csajoknak is fontosabb a külső, mert ugye vizuális típusúak vagyunk...
2016. ápr. 7. 21:53
 14/19 anonim ***** válasza:
60%
Igen, azt hagyjuk is, hogy a nők a férfiaknak nem a külsejét nézik. Láttál te már olyan nőt amelyik bármit is úgy vesz meg vagy választ ki, hogy ne a kinézetét nézné? Nem vesznek fel egy kesztyűt, ha a színe nem passzol a szemöldökük színéhez. Férfit meg pont majd a belső értékek alapján választanak...
2016. ápr. 7. 22:03
 15/19 A kérdező kommentje:
14. Nyilván nem az ilyen "kesztyűs" nőket kell keresni, hanem akinek mindegy és szolidan öltözik, szóval annál van esély szerintem
2016. ápr. 7. 22:07
 16/19 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, senkinek se mindegy a külső! Szóval, szállj le szépen a földre a fellegekből, ha azt hiszed, hogy vannak olyan nők, akiknek teljesen mindegy, hogy hogy nézel ki. Ha találsz is ilyet, akkor is csak addig lesz veled, míg nem talál tőled jobbat, vagy pedig addig míg szépen ki nem használt téged!

A külső megfog, a belső megtart, a jó szex pedig hozzáláncol!

Tudom, sablonos, de igaz.

Külső+belső= EGY KEREK EGÉSZ!

2016. ápr. 7. 22:14
 17/19 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy mi ez a számozás? Most őszintén a külső "szépség" elég szubjektív dolog. Lehet valakinek te vagy 10-es, másiknak meg -10-es, ha így nézzük. Szerintem ne foglalkozz azzal mit mondanak mások, egyszerűen azért, mert a szerelmet nem kategóriákban mérik. Olyan csajokkal próbálkozz, akik tetszenek és egyszer biztos sikered lesz.
2016. ápr. 8. 00:11
 18/19 anonim ***** válasza:
18%
Ha sportolsz,reális az igény.Ha nem,akkor nem.
2016. ápr. 8. 06:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt nem mondanám, hogy lehetetlen, de... azért tény, vannak olyan emberek, akik a többségnek a szemében rondábbak, vagy szebbek, és csomó embernek többség-jellegű ízlése van. Ami azt jelenti, hogy nagy esély van rá, hogy sok lánynak ugyanaz a pasas top 10-es, és ha lehet válogatni közülük, mert többen hajtanak rá, akkor bizony hogy válogatni fog, és sok esetben az előnyösebb külsejűt fogja választani. Nem kell leadni az igényekből, de nem kell rinyálni, ha visszautasítanak, ennyi a titok.
2016. ápr. 8. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!