Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk, akik nyafognak itt, hogy nem lehet baratnojuk ezert meg azert, miert nem a sajat kategoriajukban keresgelnek?
Figyelt kérdés
Minden egyes nap megjelenik egy kerdes, ami arrol szol, hogy a lanyok felszinesek, nem kell nekik az egyszeru, jo fiu, illetve, hogy nem talalnak maguknak baratnot ezert es azert. Nem gondoljatok azt, hogy teljesen rossz helyen kerestek? Hogy nem a sajat kategoriatokban probalkoztok, hanem magasra teszitek a lecet? Elvartok dolgokat, amiket ti nem biztos, hogy nyujtani tudtok, aztan meg itt nyafogtok nehany csalodas utan, nem beszelve a hulye altalanositasokrol.2012. okt. 27. 23:07
2/27 Honorare válasza:
azt hiszed ,hogy a csajok nem ilyenek?! :D
3/27 anonim válasza:
saját kategória? annyi dagadt és NEM gazdag csávót láttam olyan nőkkel, hogy lehidaltam :OOOO
4/27 A kérdező kommentje:
Egy szoval sem mondtam, hogy a lanyokra ez nem igaz. De a fiuk tobbet nyafognak... Eleg ritkan ir ki ide lany ilyen jellegu kerdest.
2012. okt. 27. 23:09
5/27 A kérdező kommentje:
3: Az egy dolog. Nyilvan az olyan bomba nok az anyagiakat nezik, de ha ti ilyesmit nem tudtok felmutatni, biztositani, es ezt tudjatok is, akkor miert sovarogtok megis azok a nok utan?
2012. okt. 27. 23:11
6/27 anonim válasza:
Nem tudom mióta jársz fel ide, de a lányok is ugyan annyit sírnak mint a fiúk. Igaz nem ez a kérdés, de te neked csak a fiúkkal van gondod, mikor a lányok is ugyan azt csinálják. Egyébként pedig azért a fiúk írnak ki több ilyen kérdést (legalábbis szerinted), mert szinte még a legrondább csaj is talál valakit aki megdugja, mástnem egy észjakára, míg a fiúknak nehezebb dolguk van.
8/27 anonim válasza:
és ez téged mi a f@szért zavar ? ha nem tetszik ne nézd meg azt a kérdést. ennyi erővel én is kérdezhetném hogy a lányok akik nyafognak itt hogy a fiúk nyafognak itt hogy nincs barátnőjük miért nyafognak és miért nem tartják meg maguknak ?
9/27 A kérdező kommentje:
2 eve jarok az oldalra, irnak lanyok is rengeteget, ez teny. Legyen akkor neked igazad, hogy egyforman irnak. Szoljon akkor a kerdes mindenkinek.
2012. okt. 27. 23:20
10/27 A kérdező kommentje:
8: Nem csak nezni es olvasni "kell", hanem hallgatni is surun. De ha mar itt tartunk, akkor teged miert zavar az en kerdesem? Te miert nem ignoralod az en kerdesem, ha nem tetszik? :)
2012. okt. 27. 23:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!