Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk, akik nyafognak itt, hogy nem lehet baratnojuk ezert meg azert, miert nem a sajat kategoriajukban keresgelnek?
Azert nyafog itt mindenki... mert elegedetlen... ami nem baj, mert ez viszi elore az embereket...
Az viszont igaz ,hogy a csajoknak semmi se jo... :)
maskulonben miert akarnak megvaltoztani a parjukat... miert akarjak atformalni...
Mi fiuk sem vagyunk jobbak... :) de mi nem formaljuk a lanyokat... mi csereljuk oket :) :P
kerdezo: en csak a vegleteket mondtam!
en immar 6 honapja egyutt ellek a baratnommel...
szerintem mind ket felnek aldoznia kell egy kapcsolatert...
ha te siman lelepsz ha nem tetszik valami, akkor nem ertem ,hogy miert teszel fel ilyen kerdest...
ja es 24 vagyok... te? 16-17?!
Egyutt elsz vele?
mert ha igen, es ugy sincs konfliktus, akkor az Utopia es hazudsz.... vagy papucs a baratod es ezt nem veszed eszre... vagy te most bedrogoztal :) :p
"akik itt nyafognak.." miért írják ki ide a erm "kérdésüket?". Lehetnek gondolataik, érzéseik, önbizalom hiány, de ha átlépi azt a határt hogy ide leírja valami kritikàn aluli elcsépelt sablonos módon az már külön kategoria. Már nem arról van szó hogy ő még Quasimodonál is undoritóbb, vagy alacsonyabb mint egy papucs álatka, HANEM hogy full hhülye!
Mégis mire számit azzal hogy ide kiirjaa a "szenvedését"? azonkivül hogy csak az önsajnálatot meg a saját elméleteit erősíti meg magában. Aki ennyire maga allat van pont akkor nem kell ilyen meggondolatlan aszságokat kiirni, valami hirtelen felindulásból, indulatból mint egy 59%-os pl egy másik kérdés(ek?)ben. Egyrészt mert, értelmetlen nem ér semmit, másodszor elég rossz színt vet rá, hogy még annyira se javuljon a helyzet. DE EZT neki is éreznie kéne belül, ha nem, az már rég rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!