Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az 50-60 éves emberek miért gondolják társ keresőn, 1-2 kirívó eset miatt ,hogy egy 20-30 éves nő hozzájuk való és mindenki rájuk vágyik? Ha meg valaki elhajtja őket,az meg maga a gonosz?(Holott például jelezte az adatlapon a korosztályt , kit keres)
Figyelt kérdés
febr. 1. 18:28
1/6 anonim 

válasza:

Mert azt hiszik hogy minden ni beeri egy oreg papaval ha sokat kolt rajuk , de ez a nok egy resze csak.. o nekik mindegy mert irnak mindenkinek es valaki aki penzcentrikusabb az meg a ven faxt is be valallja kis eterem , meg penzesebb kirandulas miatt..
2/6 anonim 

válasza:

A pasik ilyenek. Azt hiszik, hogy ha 5 év alatt egyszer sikerült pár mondatot csevegni egy fiatal, csinos nőNEK TŰNŐ valakivel, akkor biztosan össze fog jönni többször is. Az online társkeresők belőlük élnek. Évekig képesek várni a nagy kapásra.
4/6 anonim 

válasza:

Amikor huszéneves társkeresőztem, én is jártam így, pár vén fószer képtelen volt megérteni, hogy ne irkáljon nekem, mert nem érdekel, hogy ő most akarja élni a második fiatalságát. Egyszerűen nem voltak képesek felfogni, hogy a korhatár, meg hogy ne legyen gyereke rájuk nem vonatkozik. Nekik jár, hogy azzal ismerkedjenek, akikkel akarnak, tök mindegy, a másiknak mi a véleménye erről, és nekiállt győzködni... Szánalmas, és egyben riasztó is, hogy ha ebben ennyire semmibeveszik a másik embert, akkor mit művelne élőben egy nővel, hol lenne annak a helye...Egy idő után megértettem, hogy miért olyan bunkók egyesek, hogy vissza se írnak az ilyennek.
5/6 anonim 

válasza:

Ha ilyeneknek nem írsz vissza, az nem bunkóság, hanem önvédelem.
Meg amíg ő győzköd, te meg válaszolgatsz, ő ezt úgy veszi le, hogy tökjól elbeszélgetett egy jó kis csajjal, és már majdnem megvolt. Na majd legközelebb! Ezeket az se érdekli, hogy mit írsz, amíg reagálsz, addig azt veszi, hogy sikerült kapcsolódni.
6/6 anonim 

válasza:

1-2 kirívó eset....aham.
Mesélhetnék.
Nem az 50-60-nal van a gond, hanem a fogatlan melós pityuval, aki azt hiszi, ő a richard gere.
Arra meg te is rácuppannál, mint a garanciás porszívó, kár hazudoznod önmagadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!