Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vékony nők, nektek mennyire jön be, ha egy férfi vékonyabb nálatok?
Figyelt kérdés
Én inkább ilyen sportosan vékonyabb férfi vagyok 185cm/73 kg,az ismerkedéssel nem volt gondom sosem,mert az arcom bejön a többségnek,viszont eddig főleg nálam vékonyabb barátnőim voltak, de mostanában egyre inkább tetszenek a kicsit formásabb alkatú nők. Nyilván az elhízottak nem jönnek be, de akin van egy kis + az még kifejezetten jobban tetszik. Főleg a vastagabb combok,nagyobb fenék nekem bejön. Viszont az ilyen nőkhöz képest én vékonyabb vagyok, ez engem egyáltalán nem zavarna, de kíváncsi vagyok,h női szemszögből ez hogy néz ki.febr. 1. 16:19
2/10 anonim 

válasza:

Nem jön be. 55 kg vagyok. Ennél vékonyabb pasas??
3/10 anonim 

válasza:

Ha vékonyabb, az oké, de ha a súlya kevesebb, azt már furának tartom. Elég alacsony vagyok, szóval nem kihívás nálam nehezebb, nem elhízott pasit találni. A mackós alkat is bejön. Igazából a két szélsőség közt (túl sovány-elhízott) szinte minden, amíg a válla és a karja, háta elég izmos.
4/10 anonim 

válasza:

Nem jön be, azt szeretem, ha egy férfi testes (nem hájas).
6/10 anonim 

válasza:

Sok ilyen pár van ahol a férfi vékonyabb mint a nő. Én adnék egy esélyt neki.
8/10 anonim 

válasza:

Nekem sokféle férfi tetszett már, az összkép fontos és aztán az összhang. Az exférjem magas volt és nagydarab, a mostani meg alacsony, vékony és sportos. Az arca, hangja, gesztusa, testtartása... legyen szimpatikus, ami elég megfoghatatlan, ki miért lesz az és más miért nem.
9/10 anonim 

válasza:

Én nem túlsúlyos vagyok, hanem izmos, de mivel kickboxolok ezért nem mondanám magam vékonynak és törékenynek. Viszont nincs férfias alakon, van rendesen mellem és fenekem. Max annyi, hogy én nagyon alacsony vagyok, csak 160 cm. Nekem valamiért mindig is a vékony, de sportos, izmos srácok jöttek be.
10/10 anonim 

válasza:

Nekem nem jön be, ha kevesebb a súlya, mint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!