Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hogy reagálnak arra, ha egy "mackós", azaz pocakosabb/testesebb férfi közeledik feléjük, vagy ha egy átlagnál vékonyabb, sovány férfi?
Én mondjuk azt gondolom, hogy ha nem fogadod el magad, és azt érezteted, hogy te kisebb eséllyel indulsz, teljesen mindegy milyen vagy, nem fog sikerülni. Kommentedből ez jön le. Ha nem fogadod el magad, és azt reméled, hogy fogyás után jobban leszel, majd találsz mást, amit megjelölsz hiba okaként.
Nyilván jobban ismersz saját magamnál.
Nem akarok megalkudni. Nem akarok kövér vagy vékony pasit. Ehhez nekem is változtatni kell. Attól, hogy én elfogadom magam, más nem fog. Te sem tudnál egy olyan 600 kilós emberhez vonzódni, akit daruval emelnek ki a házból, akkor sem, ha ő teljesen elfogadja magát.
Nem téged ismerlek, de mindenki kerülhet olyan helyzetbe, hogy valamivel nem elégedett saját magán. Ha magadért akarsz változni, legyen, de azért, hogy jobbnak tűnj az emberek szemébe, felesleges. Elég szépen kiválasztottad a 600 kilós példával, és a "nem akarok kövér vagy vékony pasit" kijelentéssel a végleteket, hisz nem mindegy, ki mennyire testes, vagy vékony. Mindkettő embertípushoz lehet szerintem vonzódni, persze nem mindegy, mennyire pocakos vagy vékony a nő vagy a férfi, de mindenkinek más tetszik, és ha te tényleg egy komoly kapcsolatot keresel, nem a külső lesz a fontos. Összejöhetsz te bármilyen gyönyörű emberrel, ha belül rohadt.
A párom határozottan nem kigyúrt, sőt, van egy kis (tényleg kevés) pocakja, de imádom.
A sovány férfiakat ellenben nem szeretem, mert úgy érzem, nekem kell megvédenem őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!