Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a szöveggel hatékonyan le lehet rázni egy olyan férfit, aki már nagyon próbál ráhajtani egy nőre egy bárban? Erre mit válaszolna a legtöbb férfi?
Figyelt kérdés
"Sokkal jobban felizgat Göbbels egyik nagy hatású beszédének szerb-horvát nyelvű kiadása, mint a puszta érintésed!"2017. febr. 26. 19:22
1/13 anonim válasza:
"Inkább egy darázsfészekbe mint beléd" :))
2/13 Költőnő? válasza:
De miért kéne tuskónak lenni? Csak hajtsd el ha nem jön be és kész
3/13 anonim válasza:
Nincs szerb-horvát nyelv, de amúgy hatékonyan.
4/13 anonim válasza:
Költőnő fején találta a szöget.
5/13 anonim válasza:
Kb azt mondanám, hogy " Hú, akkor nem kapsz meg, mert nem kezdenék egy náci libával, aki azt hiszi, hogy még jugoszlávia van, és Szerbia és Horvátország közös állam." :D nem csak te tudsz ám bunkó lenni, cicám.
6/13 A kérdező kommentje:
#3-as:
Tudom, hogy már hivatalosan nincs, viszont 1991 előtt Jugoszláviában így hívták a szerbet és a horvát nyelvet, ez amolyan "gyűjtőnév" volt, ami az ország szétbomlásával is a múltba veszett....
2017. febr. 26. 19:44
7/13 anonim válasza:
Ilyen szövegű nőt én messze elkerülnék ;)
10/13 anonim válasza:
Elhúznék, de előtte azért óvatosan körül néznék,hogy nem egy "karszalagos" buliba tévedtem e véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!