Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el a legtöbb lány/nő a randin hogy a férfi szórakoztassa és adjon témát a beszélgetéshez?
Az elsővel értek egyet.
Nem az instafotói meg a fészbukos profilképe alapján kell randira hívni valakit, hanem beszélgetni kell vele. Akár írásban, akár telefonon. Ott már kiderül, hogy képes-e tenni ő is a beszélgetés fennmaradásáért.
Kedves Kérdező!
Most már biztos veled van baj...
Csak az alapján hívsz el valakit randizni, hogy hű de jó csaj a profilképei és a megosztott tartalmai alapján?...
Talán előbb egy kicsit beszélgetni kéne velük, mielőtt randiztok.
De nem hiszem, hogy neked is sok témád lehet, ha neked annyiból áll a társkeresés, hogy a profilképeik alapján ráírsz boldog-boldogtalanra.
Megérdemled a sorsod, ezzel a hozzáállással.
Nem random kell randira hívni a csajt, hanem interneten előtte kicsit tájékozódni felőle, milyen ember, beszélgetni csetelni vele. Ott már bizony kiderülhet egy kép róla, hogy érdemes e foglalkozni továbbá vele vagy sem.
Vadidegenekkel én sem beszéltem meg soha randit akit valamilyen szinten nem ismertem volna. Szóval légyszíves vedd a fáradtságot és előtte térképezd fel a másikat.
Hát te hívogatsz randira olyat, aki "kettő közéleti témát nem tud" és most rinyálsz, hogy ez a randin derült ki. Miért a randin derül ki? Hogy hogy ott derült ki? Csak nem az van, hogy 2 hellómizu üzenet után hívtad el?
Ha meg kiderül hamarabb a bezsélgetések során,. akkor miért is randiztatok? Csak nem azért, mert nagyon bejött a képek alapján?
De hát könyörgöm, gőzöd sincs róluk, úgy hogyan meg minek meg miért randiztok egyáltalán?
Mi alapján hívod őket akkor randira, ha nem a fotók miatt, de nem is beszélgetsz velük előbb?
"Aki csak azt tudja írni velem van a gond, az ne is írjon, sőt az se aki csak kiforgatja a szavaim" Nézd, ez alapvetően rossz hozzáállás. Miért vagy ilyen biztos benne? Hogy lehet, hogy Te megbélyegzel embereket, de a kritikára harapsz? Ha neked csak ilyen lányokhoz volt szerencséd, akkor nem lehet, hogy egyszerűen rosszul választasz? Nem tudom mi alapján írsz rá/hívsz el lányokat, de az kiderült, hogy rossz a sémád. Ez nem menti föl a lányokat, akikkel randizol, de ugyanakkor téged sem.
Változtass a módszereiden, mert az látszik, hogy nem jól választasz.
Persze az is lehet, hogy nem kelted fel az érdeklődésüket (,sajnos előfordul az ilyen), és ezért nem is érdeklik, megy e a beszélgetés, vagy épp kínos csönd.
Összetett nagyon ez a kérdés, de nem lehet csak a nőket, vagy akár csak téged felelőssé tenni, hibáztatni.
Direkt ellened sarkítottam, hogy lásd, ezt a másik oldalra is meg lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!