Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy tök átlagos lány több férfi "rajongót" képes maga köré gyűjteni, mint bárki más? Mit tudhat ez a lány?
Mindent leírtál...
Izgalmas, új, fiatal, és nagy mellei vannak... ennyi épp elég.
Élvezik, hogy flörtölhetnek vele. Még nincs megcsalás, addig nincs gond. Szerintem.
Világéletemben átlagos voltam, de körülrajongtak a pasik. A kulcs, hogy érdeklődő voltam, figyelmes, közvetlen, kommunikatív. Ennyi a titok.
Van olyan barátnőm, aki nagyságrendekkel jobban néz ki nálam, de egy mosolyt nem eresztene el, rideg, megközelíthetetlen a kisugárzása. Ha mi ketten együtt elmegyünk egy társaságba, akkor ugyanannyi pasi figyelmét keltjük fel. Ő a külsejével "hódít", én a "kisugárzásommal". (Másfajta férfiakra hatunk, és szerintem ez így van jól... akik neki szoktak udvarolni, azok nekem úgysem kellenének és ez szerintem fordítva is így van.)
nyitott, okos, jó humor, jó reakciók, mosoly, nem elutasító a természete. Ezek mind bátorítják a férfiakat tudatalatt és bátrabba flörtölnek. Ha a férfiak egy-egy rosszabb poént mondanak, és akkor is nevet/mosolyog a lány, aztán reagál valami kontrát... ÉS nem egy flegma nézést kapnak, amiből válasz nélkül is kiolvashatjuk, hogy "hát ez nagyon béna volt".
Akkor szívesen beszélgetünk, flörötlgetünk vele. Mert szórakoztató. Kedves, aranyos stb.
Nekem egy "szomszéd lány" az álmom. Lehet többen is vagyunk így.
30/f
Azért azon jót nevettem, hogy leírtad:"...de a párom is úgymond odavan érte..."
Kb. úgy, mintha ennek akkora jelentősége lenne, hogy ma mit ettél reggelire:) De viccet félretéve szerintem nem kell beleképzelni semmi rosszat, az a lány csak egy jó fej haver lehet, semmi több. 6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!