Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a kapcsolat egy átlagos nő, és egy nagyon helyes férfi között?
A szépség relatív. Lehet, hogy ő téged vonzóbbnak lát, mint te magad, és fordítva: te vonzóbbnak látod őt, mint amilyen objektíven vagy.
A kapcsolat a legkevésbé múlik a külsőségeken, kb. 2 hét után már jelentőségét veszti, hogy ki hogy néz ki, és a belső tulajdonságok szerepe értékelődik fel.
Ne minősítsd le magad kérlek.
Minden embernek mást jelent a helyes,szép!
Nem vagyunk kapcsolatban, de hasonló helyzetben vagyok, és ugyanígy érzem, hogy ez irreális.
Én is objektíven látom. Voltam már szerelmes, de attól még nem láttam a delikvenst "szexistennek", csak tudtam, hogy nekem tetszik, de attól még átlagos volt.
(Sőt, volt átlag alatti is.)
Talán rájött ,hogy a hasonló húdeszép modellalkatú lányok belül végtelenül üresek és beképzeltek mert bárkit megkaphatnak első szóra.
Inkább egy átlagos de kedves hűséges lányt keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!