Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok "átlagos" lánnyal?
Szívesen járnék bármilyen nősténnyel.. legyen az növény / állat...
AMúgy járnék igen, képet is dobhatsz itt vagy priviben :)
Mi a "szép" az esetünkben? A kacsaszájú, műhajú, csontvázakkal nem járnék. És nem is igazán a kinézet miatt, bár az is közrejátszik, de inkább a stílusuk, viselkedésük miatt illetve a feltételezhető érzelmi egysíkúságuk miatt.
Számomra az összes csaj aki eddig bejött mind amolyan "átlagos szépség" volt. Mármint számomra nagyon is szép, nem átlagos, de mindenki más szerint "átlagos".
Amúgy a "szép" és az "átlagos" is relatív. Csak a jó öreg mainstream média szereti beállítani a plázaribiket "szépnek" mindenki mást meg rondának vagy átlagosnak, hogy többen vegyék a szemetüket. Sajnos ennek sokan bedőlnek...
Igen, egyetértek veletek, a szép alatt most nem a műnőket értettem. Szép például nekem Emma Watson, átlagos meg mondjuk ő: [link]
De persze ez tényleg teljesen relatív.
Nekem bejön az általad átlagosnak mondott csaj. Úgyhogy a válaszom igen! :)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!