Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai tini lányoknak ki számít helyes fiúnak? Miért van az, hogy a csúnyább tini lányok megelégszenek egy átlagos fiúval is, a szép lányok viszont élből elutasítják az átlagos fiúkat, sőt le is rondázzák?
Miért van az, hogy a csúnyább tini fiúk megelégszenek egy átlagos lánnyal is, a helyes fiúk viszont élből elutasítják az átlagos lányokat, sőt le is rondázzák?
Amúgy a szépség relatív...
lényegében nekem bejönnek az átlagos fiúk :)
de más a lényeg :)
Igazából én csak saját tapasztalatból tudok írni.Én is ilyen fogjuk rá átlagos lány vagyok ,és van hogy bejönnek ilyen menő srácok,de azokkal sose jönnék össze mert jó nagy tapló mindegyik.A szép lányt és a menő lányt meg ne keverjük,nem ugyanaz a kettő!Egy kiló vakolattól még nem lesz senki se szép!És persze mindenkinek más tetszik!Meg ezek a szép lányok ilyen nagyképűek és kur*ára elvannak maguktól szálva,szóval nem csodálkozom hogy visszautasít átlagos fiúkat,mert nekik ilyen kis menő pózerek kellenek.
Én sose akartam magamnak focista vagy páwa pasit !
A szép lányoknak a helyes fiúk jönnek be.
Te is a szép lányokra buksz nem?neked sem a csúnyák tetszenek.
Akkor a szép lányoknak mért a rondák tetszenének?
Am ha raknál képet elmondanám a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!