Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínű, hogy a főiskolán fogok találni egy rendes, átlagos/helyes, komoly fiút?
Úgy szeretnék már egy igazi kapcsolatot. Úgy jöttem el, hogy itt biztos lesz valaki. Nagyváros, sok fiatal, közel hozzám...Ugye lesz majd valaki?
(pozitív tulajdonságaim: barátságos, kedves, mosolygós, van egyéniségem, nem vagyok az a plázacica, bár kicsit félénk).
A legtöbb pasi ott nem keres komoly kapcsolatot.
Én is főiskolás vagyok és a pasik 99%-a megy 2 naponta buliba és meghúzza akit talál. Persze találhatsz egy kockát aki nem bulizik de azzal meg nem tudom mennyire lesz sikeres a dolog.
Az ilyen sztereotípiákat de bírom... Léteznek, én is ezek egyike vagyok, de én is tudnék mesélni az ottani nőkről...
Van rá esélyed, csak mint az élet más területein itt is meg kell nézni kiben bízol.
ez hülyeség... egyetemista vok, nem vagyok kocka, járok bulizni, és örülnék egy komoly kapcsolatnak.
és nem hiszem h egyedül vagyok így, szal nem kéne megint általánosítani...
20F
Biztos találsz valakit, csak legyél nyitottabb :)
Amúgy melyik főiskola?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!