Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok-e 35 éves, elvált (gyerek nincs), átlagos kinézetű fiúval?
Figyelt kérdés
Igen/Nem. Életkorod.2011. máj. 10. 12:19
2/20 A kérdező kommentje:
Akkor miért írsz ide?
2011. máj. 10. 12:24
3/20 anonim válasza:
Attól mert hülye kérdés, még írhatok ide.
4/20 anonim válasza:
Nem. (legalábbis nem valószínű, de elég kiszámíthatatlan az élet)
20L
5/20 A kérdező kommentje:
Ha nincs jobb dolgod. De ez véleményt mond rólad is.
2011. máj. 10. 12:27
6/20 anonim válasza:
35évesen már férfi az illető, jó esetben. :D
Egyébként mivel 21éves vagyok, ezért nem tartom valószínűnek. Viszont tényleg értelmetlen a kérdés, mert attól még, hogy valaki ennyi idős (ami tegyünk hozzá még fiatal) meg elvált nem kizáró ok. Ha normális vagy, adsz magadra, van rendes állásod, akkor simán találhatsz valakit.
7/20 anonim válasza:
Lányok, 18 alatt? :) Akadhat ilyen elvetemült is.
8/20 anonim válasza:
ennek a kérdésnek semmi értelme.
9/20 anonim válasza:
Én hasonló korú hapsi vagyok, de már a kérdés feltevésének a formája miatt, meg az utána jövő kommentárok után a kérdezőtől nem lennék a helyébe az adott úriembernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!