Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok-e 35 éves, elvált (gyerek nincs), átlagos kinézetű fiúval?
Figyelt kérdés
Igen/Nem. Életkorod.2011. máj. 10. 12:19
11/20 A kérdező kommentje:
Ez egy tök egyszerű IGEN/NEM eldöntendő kérdés. Akár pl: Lennél-e milliomos?. Mi olyan nehéz ebben emberek? Közvélemény kutatás semmi több. Miért hiszitek hogy másra vagyok kíváncsi?
2011. máj. 10. 12:47
12/20 anonim válasza:
megkérdezném a válás okát, mert ha komolytalan, félrelépett stb,akkor nem. amúgy az,hogy elvált, nem igazán számít. 25 Vagyok,így inkább a korkülonbség zavarna. ha 30 lennék simán
13/20 anonim válasza:
Te fiúnak tekinted magad, milyen korú lányt keresel? Amúgy igen 36/N
17/20 anonim válasza:
Csak, ha 30 feletti lennék én is.
25/N
18/20 anonim válasza:
Miért ne! Bár én még csak 21vagyok de mindig is az idősebb pasikat szerettem. Ha rendes vagy, kedves, ápolt, senki nem fog érdekelni hogy elvált vagy.
20/20 klaudya11 válasza:
Én 18 vagyok és nagyon is bejönnek az idősebb pasik. sőt csak azok jönnek be úgyhogy igen simán. Ha adsz magadra néha kondizol és nem vagy barom simán kapsz barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!