Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti járnátok olyan pasival, aki átlagos kinézetű, intelligens, de kissé unalmas (mert nem túl jó a humora), viszont havidíjat fizetne a kapcsolat ideje alatt?
Figyelt kérdés
34 éves, inkább otthon ülő típus - nagyon sok (főleg komolyabb) témában mélyen el lehet vele beszélgetni - de nem túl jó a humora: spontán, téma nélküli csevegésben/fecsegésben ügyetlen, néha meg sem tud szólalni - 177 cm magas,65 kiló, átlagos kinézetű, kicsit kerek arcú - havonta 40e Ft-ot fizetne?2012. jún. 20. 20:59
2/28 anonim válasza:
Vagyis eladnád magad?
Gratulálok. Csináld.
3/28 anonim válasza:
#1: Egy prosti többet kap, bár igaz, hogy több sráctól.
4/28 anonim válasza:
Ezt nem járásnak hívják, hanem k.urválkodásnak. Tehát: nem, én nem "járnék" senkivel azért, mert fizet érte.
25/N
5/28 anonim válasza:
:D Fizetsz azért hogy valaki veled legyen szerintem ez nem a legjobb megoldás inkább keress olyat aki szeret is a hibáiddal együtt én nem járnék egy pasival azért hogy fizessen nekem havi 40 e ft -ot ..
6/28 A kérdező kommentje:
Az érdekelne, hogy egy átlagos (nem túl jófej) pasi tudja-e pénzzel kompenzálni a hiányosságait. Van-e olyan nő aki ezt elfogadja?
2012. jún. 20. 21:05
7/28 anonim válasza:
Én srác vagyok, de szerintem egy kevésbé érzelmes csaj belemenne. Meg igazából nem kell, hogy úgymond k*rválkodás legyen a dologból, sőt, lehet, hogy jól is elsülhet.
8/28 anonim válasza:
én inkább maradok egyedül minthogy olyan csajjal legyek aki csak a pénzem miatt szeret
9/28 anonim válasza:
kérdező én segítek kideríteni!
4-es válaszoló!Akkor én most duplázok,havi 80 ezerért bevállalnál párodnak? 25F
10/28 anonim válasza:
Havidíjat fizet... hát ezen annyira jót röhögtem - mostmár ezt így hívják :)
Ha k.urvulni akarsz, csináld rendesen és kérj több pénzt.
Egyszerűen hihetetlen, hogy az ilyen nők miatt a többiekre is ráhúzzák a pénzéhes és érdekember jelzőt. Szánalmas.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem, pénzért soha nem tennék ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!