Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti járnátok olyan pasival, aki átlagos kinézetű, intelligens, de kissé unalmas (mert nem túl jó a humora), viszont havidíjat fizetne a kapcsolat ideje alatt?

Figyelt kérdés
34 éves, inkább otthon ülő típus - nagyon sok (főleg komolyabb) témában mélyen el lehet vele beszélgetni - de nem túl jó a humora: spontán, téma nélküli csevegésben/fecsegésben ügyetlen, néha meg sem tud szólalni - 177 cm magas,65 kiló, átlagos kinézetű, kicsit kerek arcú - havonta 40e Ft-ot fizetne?

2012. jún. 20. 20:59
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

ma 21:12:

Én pasi vagyok :)

A kinézetemen nem tudok sokat változtatni. Don huan sem tudok lenni. Pénzt viszont tudok keresni. Ez is csak egy tulajdonság, mint a magasság, vagy a jófejség.

A havidíj tisztább ügy, mintha állandóan "ajándékokat" kapna a párom.

2012. jún. 20. 21:21
 12/28 anonim ***** válasza:
Ennyire szar lett a világ, hogy egy 34 éves értelmes pasasnak fizetnie kell hogy kapcsolata lehessen? Mégis mivel több az a nő a pasinál, kérdem én?
2012. jún. 20. 21:21
 13/28 A kérdező kommentje:
No és mi lenne akkor ha havi 80e vagy 100e lenne a havidíj?
2012. jún. 20. 21:27
 14/28 anonim ***** válasza:
sztem ezt így ne mondd a nőknek, a 40ezerből elviheted vacsizni vagy vehetsz neki ajándékokat (az eladók segítenek majd neked az üzletben)
2012. jún. 20. 21:30
 15/28 anonim ***** válasza:
Biztos akadna ilyen nő. De ha van erre pénzed, akkor spórolj össze egy Mercedesre és akkor havi fizetés nélkül meglesz a csaj. Ja persze utána te fizeted a kiadásait :)
2012. jún. 20. 21:31
 16/28 anonim ***** válasza:
Jézusom! Így még gázabb a helyzet. Azt nem értem, hogy akkor miért a lányokat kérdezed? Miért nem pasikat kérdezel?
2012. jún. 20. 21:32
 17/28 anonim ***** válasza:
Ne tedd magad nevetségessé.A nő is le fog nézni téged, hogy nem állsz a sarkadra hogy férfi legyél és szerezd meg azt ami kell neked(nem pénzzel) és végül te se fogod tisztelni magad.Ne mélyedj bele jobban.Inkább javitsd ki a próblémát, tanulj meg jobban kommunikálni, vagy egyszerüen ismerkedj, járkálj társaságba.Én 31 éves vagyok és nekem se könnyü mert utálok kezdeményezni, utálom hogy a csaj lekezeljen, hiszen én mentem oda hozzá igy úgy beszélhet velem ahogy akar, én voltam az aki hozzászolt és megszakitotta abban amit csinált éppen.Én viszont eljárok társaságba és bekerülnek új csajok akikkel ismerkedhetek, erőfeszités és égetés nélkül.Neked is ezt kéne tenned.Ha fizetsz egy nőnek azzal csak telik az idő és nem lesz semmi se jobb, csak elveszted azt a maradék tiszteletet amit magad iránt érzel.
2012. jún. 20. 21:35
 18/28 anonim ***** válasza:
ez egyszerűen....szánalmas? komolyan én se vagyok az a népszerű fajta de ez? hamarabb vágnám fel magam mint hogy ilyet tegyek....
2012. jún. 20. 21:48
 19/28 A kérdező kommentje:

ma 21:32:

Elsősorban a hölgyek véleményére vagyok kíváncsi: felmerik-e vállalni hogy belemennének egy ilyen kapcsolatba.

Sok ilyen kapcsolat van, de ezek a pénzek ajándék vacsora, ajándék ruha, stb. címszóval cserélnek gazdát.

Próbálj kicsit empatikus lenni: ha ismered a hiányosságaidat, és tudod mihez értesz (pl. pénzkeresés), te melyiket vetnéd be, ha másként csak elutasításokban részesülnél?

2012. jún. 20. 21:53
 20/28 anonim ***** válasza:

Tisztességes srác, az elég sokszor csóró is, mert nem ügyeskedik meg seftel, meg nem lesz "vállalkozó".

Az meg egy álszent duma hogy a nőket nem a pénz érdekli, de nem lesz nő a földön aki ezt hivatalosan elismeri. Legalább olyan átlátszó mint az elvált nők "nem apajelöltet keresek" társkereső szövegei. Egy anyát nem lehet külön kezelni a gyerektől, sem az ex-férjtől.

34 ffi

2012. jún. 20. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!