Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl fájdalmak nélkül?
Én 20 éve hallgatom ugyanezt a sirámot. (ugyanattól a nőtől) Ha szeretek valakit elfogadom a hibáival együtt. ( vannak elfogadhatatlan hibák mint erőszak, alkohol de most nem erre gondolok )
Mindenki egyedi és különleges. A párod megtalált és megszeretett benned valamit, akkor is ha nem vagy topmodell. Ne rontsd el a kapcsolatot. Élvezd minden percét, ne siránkozz. Olyan a hozzáállásod, mint amikor állsz egy nagy adag fagyival a napsütésben és azon panaszkodsz, hogy mi lesz ha elolvad. Edd meg mielőtt elolvad és kérj egy újabb adagot.
Egyébként én is megnézem a lányokat - élőben is és a neten is.
Butaság amit beszélsz :)
Magas,tök vézna , tiszta anyajegy,ragyás,feéhrbőrű fiú vagyok,annyi ,hogy nagyon jó a humorom és kifogtam egy nagyonnagyon cuki lányt akinek teste 10/10 ,arca is ,belseje is, igaz sokat vártam rá de megtaláltam úgy néz ki szóval ha valaki bejön neked akkor egy idő után a külsöség már csak másodlagos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!