Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el a legtöbb lány/nő a randin hogy a férfi szórakoztassa és adjon témát a beszélgetéshez?
Maskor meg azt mondjatok, hogy ne csetelgessunk a lanyokkal, hanem mihamarabb (!) hivjuk oket randira, ott ugyis kiderul minden. Meg hogy a neten nem lehet kepet kapni a masikrol.
Amugy 5 perc alatt eloben sem lehet eldonteni, hogy milyen is az illeto, ezt csak a noi agyban levo rogtonitelo birosag hiszi.
11-es , sztem senki se tanácsolt olyat ezen az oldalon, h ne beszélgess a jelölttel. Hogy menniyt beszélgess, az egyénenként változó, nem mindenki egyformán közlékeny. Van, akivel egy 2-3 nap kommunikációból is le lehet szűrni, h okos, értelmes, érdekes, érdeklődő. Van, akiről már az első 5 percben lerí, h sötét, buta, tanulatlan. Meg ugye van, aki nagyon nem közlékeny vagy kevés ideje van és hetek is kellenek, míg kialakul valami kép az agyadban róla.
A ne csetelgess arra vonatkozik, h próbáld meg kiszűrni azokat a csajokat, akik csak dumálgatni akarnak, lelkizni, kiírni valahová valakinek magukból a bajokat, de találkozni azt nem, mert mondjuk van valakije, barátja, férje, stb. Erre tényleg az a legjobb megoldás. ha egy idő után randira hívod és akkor kiderül, h tényleg ismerkedni akar-e.
13. mindent leírt. Arany középút: valamennyi kommunikáció igenis kell. Rám ír mondjuk 10 ember, aki puszta adatok alapján meg is felel az elképzeléseimnek... mind a tízzel nyilván nem fogok randizni, valahogy ki kell választanom, hogy ki az az egy-kettő, akivel élőben is érdemes ismerkedni. Ehhez kell némi előzetes beszélgetés, megismerni egymás kommunikációs stílusát, értékrendjét, elképzeléseit. Azokkal, akik fennakadtak a rostán, tényleg mielőbb érdemes személyesen találkozni, mert ott dől el minden. Amikor online ismerkedtem, ez úgy nézett ki, hogy kétszer-háromszor cseteltünk (volt, akivel egy is elég volt, de hosszasan beszélgettünk online és utána telefonon is). Akivel jól alakult a beszélgetés, azzal úgyis előjött a találkozás igénye szinte automatikusan, nem akartuk sokáig húzni. Ha egy társra vágyó ember megismer valakit, aki felkelti az érdeklődését, akkor természetes igény, hogy élőben is kíváncsi rá...
Nekem az a tapasztalatom, hogy akivel két, jól sikerült beszélgetés után nem merült fel a randi lehetősége, az csak unaloműzőként ismerkedett, nem akart semmit. Volt, hogy reménykedtem, hogy hátha mégis... de a gyakorlatban SOHA nem fordult elő, hogy bármelyikükkel tovább tudtunk volna lépni. Pl. ismerkedtem Tinderen valakivel, aki közel volt hozzám (távkapcsolatra nem vágytam, csak hozzám közel élőkkel ismerkedtem). Aztán másnap már 120 km-re volt. Kiderült, hogy ott lakik, csak munka miatt volt a közelemben. Ennek ellenére adtam volna esélyt, beszélgettünk sokat, szimpatikus volt... de a randit nem hozta fel. Kb. egy hét beszélgetés után nézem a Tinderen: ott van tőlem kb. 10 km-re. Rákérdeztem, hogy miért nem futunk össze, mire hebegett-habogott, hogy benne fel se merült, nem úgy szervezte a napját, hogy beleférjen... Aztán egyszer csak napokra eltűnt. Mikor előkerült, akkor vallotta be, hogy valójában csak összeveszett a barátnőjével és "kutyaharapást szőrével" alapon próbált ismerkedni, de már újra összejött az exszel.
És nem egy ilyen volt, ez csak egy remek példája volt annak, hogy miért nem érdemes olyannal kezdeni, aki nem nyitott a találkozóra! Aki akar valamit, az nem zárkózik el, ennyi.
Nem tudom, én a legutolsó randimon 9 órán át beszélgettem a lánnyal. :) Talán azért mert volt téma, hol ott előtte kb 1 hétig beszélgettünk a neten. Kérdezd meg tőle: A pohár félig üres, vagy félig tele? Miért? Tuti elgondolkodik rajta!
29f
Értem én, hogy mi az az arany középút, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy sok esetben egyáltalán nem ez a tanács, hanem az, hogy hogyan lehet ellent mondani az aktuális kérdezőnek.
Más témákban is megvan: hol ismerkedjen? egyik kérdésnél ne társkeresőn, mert az gáz, hanem könyvtárban meg utcán. A másik kérdésnél nehogy könyvtárban, meg utcán, mert oda nem ismerkedni jár az ember, hanem mert dolga van, és nem társkereső.
Bocs, de most nem tudok komoly lenni.
Ha nem tudsz dumálni a csajjal, nem is kell erőltetni, dugd meg azt annyi! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!