Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékonyabb alakú nők társkeresés terén miért nem veszik emberszámba a vékonyabb alakú férfiakat? Ha egy nő lehet egészséges, vékony testalkatú, akkor egy férfi miért nem lehet az?
#2 vagyok, hozzáteszem, hogy vékony alatt kb ilyesmire gondolok:
Nem az etióp éhező vagy a végstádiumú daganatos beteg (szóval egyértelműen kórosan sovány) testre, és nem a skinny fat-re.
Nekem vékony a pasim. Én is vékony vagyok. Valaki linkelt egy képet, az távolróla hasonlít a barátom alakjára, de a barátome jobb, formásabb, szálkásan izmosabb.
A skinny fat tudtommal helytelen, azt slim fatnek mondják! A slim a vékony, de fat. A skinny fat nem nagyon létezhet, mert a skinny kifejezés kizárja a hájat. Slim fat helyesen.
Genetikailag vagyok vékony, és magas. Ez azt jelenti, hogy az anyukám, de még a 6 gyereket szült nagyim is vékony, átlagos táplálkozás mellett. (Mondjuk mindannyian pörgünk, egyikünk sem az a sarokban ülős fajta.) Én 39 vagyok, 180 cm, van 2 gyerekem, és így vagyok 58 kiló.
Egy ilyen adottsággal, ha szintén vékony párt vàlasztanék magam mellé, abból milyen utódok lennének már? Én úgy gondolom, nem véletlen, hogy nekem mindig is a nem kövér, de kissé vaskosabb pasik jöttek be, akiknek van válluk, fenekük, izmos lábuk. És 40 éves korukra már némi apukapocakjuk is... A vékony srácok egyszerűen nem tetszenek, igaz, a túl kövérek se.
A gyerekeim amúgy az általam preferált pasitípustól születtek, ők is vékonyak, de a fiamnak van válla, és mindkettőnek (a kislánynak is) szép kerek feneke van, aminek nagyon örülök, lévén nekem a fenekem valahol lemaradt anno.
Szóval genetika, szerintem. Olyan az ideálunk, ami a legtöbbet javít a saját magunk által hozott dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!