Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, az nálatok kizáró ok, ha a nőnek van egy vagy két tetkója?
Nekem nincs bajom ezzel a fajta önkifejzéssel.
Annak van számomra kicsit pejoratív értelme amikor ilyen tipikus "riba#@c rendszámokat" látok. 😄
Nonfiguratív mintákat, stb.
De ez sem érdekel különösebben, ha a nő egyébként halál értelmes.
Nem kizáró ok, nem ez alapján választok párt, én számomra teljesen semleges.
F
Semmi baj nincs ezzel szerintem. Ha valóban történt valami az életében, vagy egy olyan helyzetnek személynek állít emléket ami fontos volt neki, ami erőt ad a mindennapokhoz, bármikor amikor csak ránéz a tükörben. Vagy megnézi hogy hitet adjon neki amikor n a legnagyobb szüksége van rá, akkor az a minimum hogy elfogadom és tisztelem azért hogy magán viseli. :)
Nekem is van tetoválásom, egy dalszöveg részlet, és egy majd csak lesz, egy hangjegy. :)
Szerintem a személyiségünk életünk és a múltunk egy darabját hordjuk magunkon tetkó formájában.
28F
Hm, rosszabb arányokra számítottam, egyelőre valamivel többen vannak azok, akiknek oké lenne. Olvastam a törölt kommentet is, nem én jelentettem be, jót vigyorogtam rajta.
Utolsó, látom, te érted, miről szól ez. Az én tetoválásom mondjuk nem pozitív, erőt adó jelentésű lesz, "csak" emléket szeretnék állítani annak, aki valaha voltam (illetve kicsit még vagyok is), mert az életemnek egy nagyon meghatározó szakaszához köthető az az attitűd, amit akkor képviseltem. Plusz mindig láttam valami értéket, valami tiszteletre méltót az egy életre szóló dolgokban, az önkéntes elköteleződésben, és gondolom, nem kell magyarázni, milyen módon kapcsolódik ehhez a témához a tetkó (párkapcsolatból is sírig tartót szeretnék, ha lehetséges).
7-es vagyok. Természetesen ertem miről szól. Megértem hogy van egy múltad amire emlékezni akarsz és tudni ki is lettél, honnan is indultál anno.
Nekem is van múltam amire én spec nem vagyok annyira büszke de az is az életem része. Ha eljön a megfelelő idő ebből a témából is akarok tervezni egy mintát.
Rendes nőnek tűnsz, tuti van olyan férfi akinek kellesz.
És kívánom hogy méltó helyre kerüljön a minta rajtad. Ahol mimdig látni fogod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!