Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk, akik nyafognak itt, hogy nem lehet baratnojuk ezert
meg azert, miert nem a sajat kategoriajukban keresgelnek?
Figyelt kérdés
Minden egyes nap megjelenik egy kerdes, ami arrol szol, hogy a lanyok felszinesek, nem kell nekik az egyszeru, jo fiu, illetve, hogy nem talalnak maguknak baratnot ezert es azert. Nem gondoljatok azt, hogy teljesen rossz helyen kerestek? Hogy nem a sajat kategoriatokban probalkoztok, hanem magasra teszitek a lecet? Elvartok dolgokat, amiket ti nem biztos, hogy nyujtani tudtok, aztan meg itt nyafogtok nehany csalodas utan, nem beszelve a hulye altalanositasokrol.
de tartom magam ahoz ,hogy az ember mindig a jobb fele probal lepni... ezert keresik a ¨full-os¨csajokat...
az ,hogy itt sirnak az meg egy masik resze a temanak...
2012. okt. 27. 23:59
22/27 Honorare válasza:
!ahhoz!
2012. okt. 28. 00:00
23/27 anonim válasza:
azért nem ignorálom a kérdésed mert undorítónak tartom azt hogy valamilyen szinten gúnyt űzöl azokból akiknek nem sikerült párt találni. azt még azért megkérdezném hogy miből gondolod hogy azok akik ide írnak ehhez hasonló kérdést nem a "saját kategóriájukban" keresgéltek/keresgélnek. tudod a hozzád hasonló, felsőbbrendű gondolkozással és lenéző viselkedéseddel semmivel sem különbözöl azok közül a lányok közül akik ilyen fiúkat "csinálnak" és elveszik minden önbizalmukat. másrészt semmi baj nincs azzal ha nem a "saját kategóriában" keresgélnek !
2012. okt. 28. 00:25
24/27 anonim válasza:
Azért, mert mindenki olyat akar maga mellé, akit vonzónak talál.
És akik itt "nyafognak", azok nagyrészt úgy érzik, hogy senkinél nincs esélyük, akit vonzónak találnak, ami sajnos egy láthatóan nem túl ritka önértékelési probléma.
Ezeknél az embereknél nem az a helyzet, hogy csak a bombanők tetszenek nekik, és ezért sikertelenek. Fordítsd meg a logikát: számukra minden nő, akit vonzónak találnak elérhetetlennek tűnik. Ha objektíve a "saját kategóriájukban" van, ha nem.
Egyébként ezt az egész "kategória" dolgot baromságnak tartom. Szerintem max kompatibilitás van, kategória nincs. Ezt pedig szubjektív értékítélet határozza meg. És igen, ezért látni össze nem illőnek tűnő párokat.
2012. okt. 28. 00:45
25/27 anonim válasza:
Saját kategória? És honnét veszed hogy a rusnya, ocsmány nőknek nem pénzes pasi kell sportkocsival? A lányok igenis felszínesek, anyagiasak és beképzeltek, még azok is akiknek aztán abszolút nincs mire. Ahogy előttem írták még a rusnya nő is kaphat sexet némi ital után, ráadásul a nőkben genetikailag benne van a családalapítási ösztön.
Két kategória van ami mindig jöhet: a pénzes, sportkocsis pasi és a bombajó nőci, ők a jolly jokerek.
2012. okt. 28. 14:10
26/27 A kérdező kommentje:
23: Igazad van, nincs semmi baj azzal, ha valaki nem a sajat kategoriajaban keresgel. De akkor megis mit var? Aztan akkor miert sir, mikor pontosan tudja, hogy annal a szemelynel, akit kinezett nyilvan nincs eselye? Nem nezek en le senkit es gunyt sem uzok senkibol, csak feltettem egy kerdest, ahogyan sokan masok. Nem a nok csinaljak ezeket a fiukat, hanem ok csinaljak sajat magukat. Ha valaki egyszer megegette magat, akkor miert megy ismet kozel a tuzhoz?! En tudom, hogy hova tartozom es valahogy sosem volt problemam a parkeresessel, mert celzottan olyat kerestem, akivel egy szinten vagyunk. Volt olyan parom is, akivel nagyon kulonbozoek voltunk, masfel ev utan veget ert, pont emiatt. A szint alatt pedig nem az anyagiakat ertem, hanem az agybeli kapacitast, felfogast, elveket, hozzaallasokat.
2012. okt. 28. 14:24
27/27 A kérdező kommentje:
25: A csunya noknek (?) nyilvan nincs annyi onbizalmuk, hogy egy ilyen utan sovarogjonak. A csunyasag es a szepseg szerintem nagyon relativ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!