Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan nő van akinek egy ennyire izmos test még nem
elég, vagy mondjuk elég, de csak olyan elmegy kategória?
nem csoda hogy a pasik idióták ha ilyeneket gondolnak...
NEM általános jelenség az, hogy a nők testépítő pasit akarnának. az én ízlésemnek már az old spiceos pasi is 'sok', már azt sem 'várnám el' a pasimtól. lazar angelov meg egy kokszos testépítő...
2016. dec. 25. 20:10
2/24 A kérdező kommentje:
Valahogy állandóan azt látni hogy közösségi médián istenítik az ilyen embereket. (és sok nő is)
Az hogy kokszos (tehát drogos) meg nem számít nekik, mert a legtöbben nem értenek ehhez ennyire. Aztán sokan elhiszik hogy nem azok, ha azt mondják hogy nem azok.
2016. dec. 25. 20:13
3/24 anonim válasza:
Igazából mindkettő bőven elégé izmos .
2016. dec. 25. 20:17
4/24 anonim válasza:
Megelőzött az 1-es.
Nekem már az Old Spice-os csávó is sok, nem kell ennyire kigyúrva lennie egy pasinak.
2016. dec. 25. 20:18
5/24 anonim válasza:
A hasonló nőket is istenítik, ez nem csak az egyik nem sajátja. Ettől függetlenül szerintem egyik nemnél sem az ezt preferálók vannak többségben (vagy inkább úgy mondanám azok, akinél egy szükséges feltétel)
(Nem azért nem kellesz a csajoknak, mert nem vagyok elég izmos. Más a hiba.)
2016. dec. 25. 20:26
8/24 anonim válasza:
Ha így néznél ki mint az első vagy a második naponta 10 nőből válogathatnál ,bármilyen a természeted .
2016. dec. 25. 20:28
9/24 anonim válasza:
Lazar Angelov ès a hozzá hasonló amcsi szuperbuilderek kinézete inkább a testképzavaros férfiak álma, sokan miattuk lépnek egy olyan útra, ami csak a sötétségbe visz (a koxra gondolok,persze). Ők a testükből élnek, profik, akik mögött komoly szakemberek állnak..ezt felejtik el a hobbigyúrósok,és aztán csodálkoznak, miért nő csöcsük..na mindegy, amúgy ahogy észrevettem,a gyúrós vonzza a gyúróst, mivel azt az életvitelt,amit ők folytatnak, egy normál ember nem tudná hosszútávon összeegyeztetni (kivételek persze mindig vannak).. pont ezért gondolom azt,hogy lehet hogy a nőknek tetszik a kockahas, meg a szàraz test (amit egyébként, aki egy kicsit is otthon van a témában az tudja,hogy sokáig még a versenyzők sem tudnak fenntartani,ezért is hívják versenyformának),de a legtöbb nem tudna elképzelni hosszabb kapcsolatot egy ilyen férfival..és ezt nem én találom ki,mielőtt bárki beszólna :)
2016. dec. 25. 20:40
10/24 anonim válasza:
Amit a 7es belinkelt kép, az az àtlagos test..legalábbis a strandon 80%ban ilyen férfiakat látni,és a legtöbbnek van nője (barátnő vagy feleség,nem tudom), akik szintén elég jól néznek ki.. nyilván ez nem véletlen ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!