Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok olyan nő van akinek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok olyan nő van akinek egy ennyire izmos test még nem elég, vagy mondjuk elég, de csak olyan elmegy kategória?

Figyelt kérdés

[link]

Sokan inkább ilyenről álmodoznak:

[link]

?

2016. dec. 25. 20:03
1 2 3
 11/24 A legrosszabb ***** válasza:
Basszus, bárcsak olyan testem lenne, mint Lazar Angelové.
2016. dec. 25. 20:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem annyira fontos a kérdésben szereplő test a nőknek. Persze néha rácsodálkoznak páran, meg küldenek egymásnak ilyen pasis képeslapot névnapra, de az egyszerűbb is jó nekik. Szerintem inkább az arcon van a hangsúly a nőknél, mintsem az izmokon a külsőségeket tekintve. A belső elvárásokról nem tudok mit mondani, azon a téren megfejthetetlen, hogy mi kell nekik.
2016. dec. 25. 21:00
 13/24 anonim ***** válasza:

Conor McGregor nevű MMA-s fiatalember teste jól néz ki, de mivel ilyen nagymellű, padlócirkáló vagyok, esélyem sincs ennél a kategóriánál :D

27N

2016. dec. 25. 21:30
 14/24 anonim ***** válasza:
Mindkettő túl sok.
2016. dec. 25. 23:07
 15/24 anonim ***** válasza:
Az első erősen határeset.Mármint kezd túl sok lenni.Számomra nem vonzó a bodybuilder test.
2016. dec. 26. 01:48
 16/24 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, heti háromszor járok le a terembe, azért vágtam bele, hogy erősebb, formásabb legyek és persze fogyok is rendesen. Vannak ott ilyen kigyúrt pasik,de átnézek rajtuk. Legföljebb elismerem a kemény munkát amit beletesznek, elismerem, hogy némelyiknek esztétikailag szép a teste, de engem ez nem fog meg. Bőven elég ha egy pasi úszik, kosarazik, focizik vagy mittudom én, de tejesen felesleges óriási muszklikat építeni, még az edzőben izzadó csajok sem mint buknak az ilyen izompacsirtákra, hidd el.
2016. dec. 26. 09:41
 17/24 anonim ***** válasza:

Nekem már az Old Spice-os pasi is kicsit sok, Lazar Angelov meg pláne. Számomra ilyen a tökéletes férfitest, az ennél izmosabb nekem már nem kifejezetten tetszik: [link]

(megjegyzem, ez nem azt jelenti, hogy csak ilyen alkatú férfiakkal jönnék össze, sőt, eddig csak a linkelt képnél kevésbé izmosabb férfiakkal volt dolgom)

2016. dec. 26. 10:24
 18/24 anonim ***** válasza:

Szerintem mind a kettő borzasztóan csúnya és visszataszító. Nálam ez a max:

(a narancssárga ruhásra gondolok, az meg most nem fontos, hogy hülyén van felöltözve)

[link]

A kérdésed olyan, mintha én azt kérdezném, kizárólag pamela Anderson tetszik-e a férfiaknak.

Nem kérek privátot.

2016. dec. 26. 23:27
 19/24 anonim ***** válasza:

"Valahogy állandóan azt látni hogy közösségi médián istenítik az ilyen embereket. (és sok nő is)"

Pamela Andersonnak is nyilván hatalmas rajongótábora van, és nyilván egy csomó oldal van, ahol dicsérik. De ez nem jelenti, hogy mindenkinek tetszik. Eleve, a legtöbb sztárra, hírességre ha rákeresel, olyan emberek jönnek ki, akiknek az illető tetszik. Csak kevés hírességgel foglalkoznak azok, akik az illetőt nem szeretik. Olyan csak a könnyen csúfolható tinisztároknál meg a melegeknél van, hogy feltűnnek a gyűlölködők, mindenki másnál a rajongókat fogod találni.

2016. dec. 26. 23:29
 20/24 anonim ***** válasza:
amúgy az old spice-os pasival nem tudom, mit akartak elérni, de egy tudálékos, arrogáns p---cs
2016. dec. 26. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!