Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan nő van akinek egy ennyire izmos test még nem elég, vagy mondjuk elég, de csak olyan elmegy kategória?
Conor McGregor nevű MMA-s fiatalember teste jól néz ki, de mivel ilyen nagymellű, padlócirkáló vagyok, esélyem sincs ennél a kategóriánál :D
27N
Nekem már az Old Spice-os pasi is kicsit sok, Lazar Angelov meg pláne. Számomra ilyen a tökéletes férfitest, az ennél izmosabb nekem már nem kifejezetten tetszik: [link]
(megjegyzem, ez nem azt jelenti, hogy csak ilyen alkatú férfiakkal jönnék össze, sőt, eddig csak a linkelt képnél kevésbé izmosabb férfiakkal volt dolgom)
Szerintem mind a kettő borzasztóan csúnya és visszataszító. Nálam ez a max:
(a narancssárga ruhásra gondolok, az meg most nem fontos, hogy hülyén van felöltözve)
A kérdésed olyan, mintha én azt kérdezném, kizárólag pamela Anderson tetszik-e a férfiaknak.
Nem kérek privátot.
"Valahogy állandóan azt látni hogy közösségi médián istenítik az ilyen embereket. (és sok nő is)"
Pamela Andersonnak is nyilván hatalmas rajongótábora van, és nyilván egy csomó oldal van, ahol dicsérik. De ez nem jelenti, hogy mindenkinek tetszik. Eleve, a legtöbb sztárra, hírességre ha rákeresel, olyan emberek jönnek ki, akiknek az illető tetszik. Csak kevés hírességgel foglalkoznak azok, akik az illetőt nem szeretik. Olyan csak a könnyen csúfolható tinisztároknál meg a melegeknél van, hogy feltűnnek a gyűlölködők, mindenki másnál a rajongókat fogod találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!