Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő 173 cm és 80 kiló, de a többség által nagyon szép arcú, akkor ő még az a kategória, aki lehet vonzó?
Figyelt kérdés
Tudom, kép nélkül nehéz, de nem fogok képet feltölteni. Jár egyébként sportolni, és nem minden nap gyors kaját eszik. Ezt azért írom le, mert szerintem ad képet a belső tulajdonságokról, hogy valaki jár-e egyébként sportolni, vagy egyáltalán nem érdekli a kérdés. Tudom, itt mindenki azzal jön, hogy nem az ő hibája, hogy kövér, de én egy (nem látványos) mozgásszervi probléma miatt el vagyok tiltva nagyon sok sporttól, ami a csontokat terheli (nem emelhetek súlyokat, nem futhatok stb.). Olyan sportokat űzök, amiket én is csinálhatok (jóga, pilates, úszás). Nyilván a belsőtől is függ, de tegyük fel, hogy belsőre az illető szimpatikus.2017. febr. 13. 00:06
11/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2017. febr. 13. 01:22
12/22 anonim válasza:
nagyban függ, hogy mennyi izom, mennyi zsír: tehát hogyan fest az összkép
fontos még, hogy te hogyan látod ezt a dolgot, hogyan érzed magad...
meg ezek külső tulajdonságok...lehetsz 10/10-es, de szörnyű belsővel/kisugárzással lenullázhatod, és lehetsz külsőre hátrányosabb, de a megfelelő belsővel kompenzálhatsz akár 10/10-re...
én pl ismertem olyan lányt aki teltebb volt, még azoknak is nagyon tetszett, akiknek am a vékony lányok jönnek be, mert olyan kisugárzása volt, olyan szeretettel teli volt...
sajnos lefogyott és onnantól nem nagyon mosolygott, szó szerint megcsúnyult :S nem tudom manapság mi van vele, de remélem meg van :)
23F
14/22 anonim válasza:
Lehet vonzó, mindenki lehet vonzó.
Azért, szerintem az emberi tulajdonságai fontosabbak, mint ezek a számok.
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. febr. 13. 14:25
16/22 anonim válasza:
A leírtak alapján vonzónak képzellek el :)
17/22 anonim válasza:
Abszolút. Volt egy történelemtanárnőm gimiben, kb. 168 cm a nő és akkor volt olyan 75-80 kg körül. Hát, kíméletlenül megtömtem volna, ha nem lett volna férjezett asszony. Nagyon szép arca volt és iszonyúan szexi kisugárzása, áll a léc még most is :D
18/22 anonim válasza:
Bárki lehet vonzó, ennek a külső csak egy kis szelete.
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát.
2017. febr. 14. 20:44
20/22 anonim válasza:
Ha küldesz képet, akkor "véleményezlek". De ha leszólást akarsz hallani, vagy pasifogónak szántad a kérdést, akkor ne is küld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!