Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő 173 cm és 80 kiló, de a többség által nagyon szép arcú, akkor ő még az a kategória, aki lehet vonzó?
Figyelt kérdés
Tudom, kép nélkül nehéz, de nem fogok képet feltölteni. Jár egyébként sportolni, és nem minden nap gyors kaját eszik. Ezt azért írom le, mert szerintem ad képet a belső tulajdonságokról, hogy valaki jár-e egyébként sportolni, vagy egyáltalán nem érdekli a kérdés. Tudom, itt mindenki azzal jön, hogy nem az ő hibája, hogy kövér, de én egy (nem látványos) mozgásszervi probléma miatt el vagyok tiltva nagyon sok sporttól, ami a csontokat terheli (nem emelhetek súlyokat, nem futhatok stb.). Olyan sportokat űzök, amiket én is csinálhatok (jóga, pilates, úszás). Nyilván a belsőtől is függ, de tegyük fel, hogy belsőre az illető szimpatikus.2017. febr. 13. 00:06
21/22 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy leszólást akarok hallani, az nekem miért volna jó? Az első sorban írtam, hogy nem küldök képet, látom, nem olvastad.
2017. febr. 16. 23:00
22/22 anonim válasza:
Mert sokan csak ostorozzák magukat, és nem hisznek el semmi jót.
Olvastam, csak akkor éppen kiesett. De ha te is olvastál a sorok között, akkor tudod, hogy nem is nagyon akartam kapni. Ha kép kell, akkor az találok rengeteget, máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!