Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megviselné a pár kapcsolatotokat? Ha a pasitok megpróbálna rávenni titeket egy ilyen szerepjátékra?
Figyelt kérdés
Roma szerepjáték, azt szeretné, ha sex közben ilyen romás akcentussal kajabálnátok, hogy "jaaaj, de dzsukel vagy, Kolompár Romárió!" meg "ne gizdáskodj, mekkora károd van, mutazzsad mán!" meg ilyeneket. Közbe szólna a dikh tv zenei műsora.2021. dec. 30. 12:11
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, de a rovat színvonalát tükrözi, hogy örülök ennek a kamukérdésnek, mert a mostani auticunami után már ez is felüdülés. :D
2/10 anonim válasza:
Sokféle szerepjátékban benne voltam már, alapvetően szeretem csinálni, de ez az, amibe biztos nem lennék benne. Egyszerűen undorral tölt el az egész cigány "kultúra", nem szeretném ezzel beszennyezni a szex élményét.
4/10 anonim válasza:
Pár kapcsolatomat biztos :D lehet még a párkapcsolatomat is.
Egyet értek az 1essel. Általában átugrom az ilyen vicceskedő trollokat, de ma az átlagnál is több a h,lye, így üdítő a változatosság.
5/10 anonim válasza:
A gyakori kérdések tökéletes kvintesszenciája ez a kérdés!
6/10 anonim válasza:
4# jön a szilveszter és van aki korán kezdi...
7/10 anonim válasza:
Hát hogyne, még be is szerzünk pár pulyát, hogy nézzék a sarokból és teljes legyen az élmény.
8/10 anonim válasza:
Jelentkeznék pulyának a 7es hez.
9/10 anonim válasza:
Minek oda szerepjáték? Menj ki valamelyik bekötőútra, és szedjél fel egy shukár roma csajt. Csak aztán vigyázz, hogy hozzád ne ragadjon a nagyon "dzsukel" szex közben...
10/10 anonim válasza:
Szerintem ha ezt felhozná a párom, akkor egy jó darabig nem térnék magamhoz a röhögéstől.. de azt kétlem, hogy ennyi tönkretenné a kapcsolatunkat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!